ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πρόγνωση καιρού για Κυριακή του Πάσχα 15 και 16/04/2012

Την Κυριακή του Πάσχα στα δυτικά αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι με τοπικούς όμβρους στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και στα νότια πελάγη θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται λίγες που το μεσημέρι πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και στα ορεινά πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και στις βορειότερες περιοχές υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι στην Κρήτη θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση καιρού για 16/04/2012 (Δευτέρα του Πάσχα)
Τη Δευτέρα του Πάσχα αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.
pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις