ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο Ολυμπιακός για 39η φορά πρωταθλητής

Το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί του Παναιτωλικού για την 27η αγωνιστική της Super League, όλοι οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν την ίδια ώρα.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: 0 - 1
Με τέρμα του Μιραλάς ύστερα από κάθετη πάσα του Μακούν στο 54, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στο α’ ημίχρονο ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ τα γκολ των Μανιάτη και Μιραλάς, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο να σκοράρει αλλά η κεφαλιά του Αναστασιάδη κατέληξε άουτ.


Παναθηναϊκός - Άρης: 1 - 0
Ο Ρούντολφ Γκέργκελι ήταν ο σκόρερ στον αγώνα του Παναθηναϊκού, που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά, με τον Άρη.
Οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Βιτόλο στο 7’ και ο Άρης με το χαμένο τετ α τετ του Νέτο στο 21’.


ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: 2 - 0
Την παραμονή του στην Super League εξασφάλισε ο ΠΑΣ νικώντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Βίλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό και ο Γεωργίου στο 70’ διπλασίασε τα τέρματα, με τους Θεσσαλονικείς να μειώνουν την διαφορά ένα λεπτό μετά με τον Παπάζογλου.


Δόξα Δράμας - Ξάνθη: 0 - 1
Την πρώτη κατηγορία αποχαιρετά η Δόξα, μετά την ήττα της στα Πηγάδια.
Μετά από 8 αγωνιστικές, η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες με τον Βασιλακάκη να σκοράρει στο 12ο λεπτό μετά από σέντρα του Μαρσελίνιο.


Κέρκυρα - ΑΕΚ: 2 - 2
Ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία διατηρεί η Κέρκυρα, που ήρθε ισόπαλη 2 – 2 με την ΑΕΚ.
Το σκορ άνοιξε πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο με τους Κερκυραίους να προηγούνται με κεφαλιά του Οσμάν, ενώ ο Κλωναρίδης και ο Λυμπερόπουλος έγειραν την πλάστιγα υπέρ της ΑΕΚ. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Τσίγκας «νίκησε» τον Κωνσταντόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό 2 - 2.


Εργοτέλης - Ατρόμητος: 2 – 2
Ηρωική εμφάνιση με 10 παίκτες και στη συνέχεια με 9 (λόγω τραυματισμού) έκανε ο Εργοτέλης, που πήρε την ισοπαλία μέσα στο Παγκρήτιο.
Με τα γκολ - πέναλτι των Ηλία Αναστασάκου και Κώστα Μήτρογλου στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε να «καθαρίζει» το ματς. Οι Κρητικοί πέρασαν στην αντεπίθεση και έφεραν τον αγώνα στα ίσα του, με τέρματα των Γιοβάνοβιτς και Κατσικοκέρη.


Πανιώνιος - Λεβαδειακός: 2 - 0
Τον κίνδυνο του υποβιβασμού διέφυγε οριστικά ο Πανιώνιος με τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη.
Τα τέρματα πέτυχαν στο 60’ με πέναλτι ο Κούτσι και στο 90’ ο Κούρντι με ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: 2 - 2
Την… παράδοση που τον θέλει να μην χάνει στην Τρίπολη τήρησε για τρίτη φορά ο ΟΦΗ, φεύγοντας από την έδρα του Αστέρα με ισοπαλία.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Βάντο, ο Μάντζιος ισοφάρισε με κεφαλιά και ο Φρανκού «έγραψε» το 2 – 1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Την «τελευταία λέξη» είχε ο Παπουλής περίπου ένα τέταρτο πριν την λήξη.
Δείτε αναλυτικά ρεπορτάζ και videos από όλα τα παιχνίδια εδώ
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις