ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νέα δημοσκόπηση ανεβάζει τη Χρυσή Αυγή στο 8,9%

Δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 με… στοιχεία που προκαλούν-σοκ στην Αχαΐα.
Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για το μάθημα της «Στατιστικής των Επιχειρήσεων» διεξάγουν πανελλαδική έρευνα που ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου.

Ειδικά για την Αχαΐα, για το διάστημα 26 Μαρτίου-3 Απριλίου, έχουν συγκεντρωθεί 280 απαντήσεις (53% γυναίκες, 47% άνδρες). Από τις απαντήσεις του γκάλοπ για τις εκλογές 2012 προκύπτει ότι η πολιτική κατάσταση στην Αχαϊα είναι εξαιρετικά ρευστή.
Όπως προκύπτει από το γράφημα του γκάλοπ για τις εκλογές 2012 μόνο το 48,6% των πολιτών έχει αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσει. Το 30,7% δηλώνει ότι θα απέχει και δε θα πάει να ψηφίσει, ενώ το 20,7% δηλώνει ότι θα συμμετέχει στις εκλογές αλλά δεν έχει κατασταλλάξει για το τι θα ψηφίσει.
Από την πρόθεση ψήφου, με αντίστοιχη αναγωγή σύμφωνα με την παράσταση νίκης, προκύπτει ότι πέντε κόμματα διεκδικούν με ίσους όρους την πρωτιά στην Αχαΐα. Ελαφρύ προβάδισμα έχει η ΝΔ με 13,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%, η ΔΗΜΑΡ με 12,5%, το ΠΑΣΟΚ με 10,9% και το ΚΚΕ με 9,9%.
Αξιοσημείωτα είναι τα πολύ υψηλά ποσοστά της δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012 που εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με εξωφρενική άνοδο παίρνοντας ποσοστό 8,9%. Επίσης υψηλά ποσοστά έχουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι 8,3% όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,3%.
newsnow

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.......

Ο ΛΑ.Ο.Σ εχει εξαφανιστει..............

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

OI δημοσκοπησεις αυτες ειναι εντελως ανυποστατες ...

Το διεγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο τι παει να πει δημοσκοπηση των φοιτητων του διοικησης-επιχειρησεων

απο που κ ως που θα κανουν σωστα την ερευνα ή θα διαλεξουν τυχαια οσους απαντησουν στην ερευνα? +το οτι 280ατομα ειναι πολυ λιγα ... κ αν ρωτησεις πχ μονο φοιτητες λογικο ειναι να εχει διπλασιο ποσοστο απο το"κανονικο" της

Ανώνυμος είπε...

και στη λαρισα ανεβαινει η χρυση αυγη. το αξιοσημειωτο ειναι οτι ανεβαινει χωρις προβολη απο τα ΜΜΕ. σεν μπορω πια να καταλαβω αν ειναι καλο ή κακο. σιγουρα παντως δεν μπορει ολοι αυτοι να ειναι φασιστες. ακομα και στα πηγαδακια ακους συζητησεις υπερ της χρυσης αυγης. θα δειξει...

Δημοφιλείς αναρτήσεις