ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Διεκόπη το Άρης - Αστέρας Τρίπολης λόγω ρίψης αντικειμένων στην γυναίκα επόπτη!!

Μόλις 44 λεπτά ποδοσφαίρου παίχτηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στη συνέχεια αντικείμενο από την εξέδρα τραυμάτισε τη β' βοηθό, Χρυσούλα Κουρομπύλια.Ο διαιτητής ζήτησε την εκκένωση της εξέδρας και όταν αυτό καθυστέρησε να συμβεί διέκοψε οριστικά το ματς.
Το ματς ήταν στο 0-1 από το 35΄με γκολ του Ράγιος.

1 σχόλιο:

SUPRNOVA bloggspot.com είπε...

Τι να πω,τέτοιοι οπαδοί που ειμαστε αυτό το ποδόσφαιρο μας αξίζει.Πέρυσι χαντάκωσαν την ιστορικότερη ομάδα της ελλάδος με ολυμπιονίκες και εθνικούς ήρωες τον Ηρακλή γιατί τάχα είχε πλαστή φορολογική ενημερώτητα και η ΕΠΟ του πιλάβιου εξαντλήσε όλη την αυστηρότητα και αδικία της.Ενω ολες οι άλλες ομάδες τα είχαν τέλεια και σύννομα στους φακέλους που κατέθεσαν.(ΑΕΚ,Αρης,πανιώνιος ΠΑΟΚ και αλλοι πόσοι χρωστούν τάντερά τους.
Φοβάμαι πως τώρα ηρθε η σειρά του Αρη να τον εξαφανίσουν και εννοώ αφαίρεση βαθμών,χάνει την ευρώπη οριστικά,και αν λάβω υπ΄΄οψιν την επιστολή-ανακοίνωση του Τάσου Δεσύπρη την εβδομάδα που μας πέρασε,βλέπω δύσκολη τη συνέχεια για τους κίτρινους.
ΑΛΛΑ ΠΆΝΤΑ υπάρχει ενας δούρειος ίπποςκαι μια κερκόπορτα για να μπουκάρει ο εχθρός,είτε μια πλαστή φορολογική ενημερότητα,είτε ενας ηλίθιος που θα μπουκάρει μέσα ή θα πετάξει κάτι για να διακοπεί ο αγώνας,και μετά ,αρχίζουν τα χειρουργεία!!!ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ,ΕΠΙΣΟΔΙΑ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ,ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
Να μου λείπει αυτό το ποδόσφαιρο το χειρότερο της Ευρώπης ΑΡΝΟΥΜΑΙ να το παρακολουθήσω κυριε Σοφοκλη Πιλάβιε το'κανες σαν τα μούτρα σου:ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ!
Μετά τιμής Στράτος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις