ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Φέισα-Φετφατζίδης: Οι...πρώτες μεταγραφές!

Με τα καλύτερα λόγια έχει μιλήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του για την αξία του Λιούμπομιρ Φέισα και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής μπορεί να ανταποκριθεί τη νέα περίοδο στο ρόλο που είχε ο Πάμπλο Ορμπαϊθ την τρέχουσα σεζόν.

Ο Φέισα, ο οποίος κλείνει τον Αύγουστο τα 24, διαθέτει καλή τεχνική, έχει καλή κοντινή και μακρινή πάσα, βοηθάει πολύ τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού όσο και στην ανασταλτική λειτουργία, προωθείται αρκετά συχνά, είναι δυνατός και, σύμφωνα με τον Βαλβέρδε, έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει τη διαφορά την επόμενη περίοδο.
Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, πως ο Ερνέστο είχε στις βασικές επιλογές τον Φέισα στους αγώνες του Champions League, πριν ο τελευταίος τραυματιστεί (με Μαρσέιγ στο Φάληρο, με Άρσεναλ στο Λονδίνο και με Μπορούσια στο Νόρτμουντ).
Το ερωτηματικό, βέβαια, είναι κατά πόσο ο Σέρβος θα ξεπεράσει τα προβλήματα των συχνών τραυματισμών, κι αν θα έχει διάρκεια στο παιχνίδι του, διότι, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία 2,5 χρόνια. Αυτό θα φανεί στη συνέχεια, ενώ είναι και θέμα του νέου προπονητή, ο οποίος θα αποφασίσει το πώς θέλει να πορευτεί.
Σε κάθε περίπτωση, κι ο Φέισα θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, όπως άλλωστε και ο Φετφατζίδης ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στο Περιστέρι, για να πείσει το νέο τεχνικό. Φυσικά θα υπάρξουν και προσθήκες στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Ολυμπιακός έχει την ανάγκη απόκτησης επιτελικού μέσου (που θα λειτουργήσει ως αντι-Ιμπαγάσα) αλλά και δεύτερου χαφ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν προτίθενται να δώσουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Άστον Βίλα για την παραχώρηση του Μακούν.
Όσον αφορά το ζήτημα του νέου προπονητή, αλλά και των ανανεώσεων των συμβολαίων, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει μεταθέσει τις εξελίξεις για «μετά τον τελικό του κυπέλλου». Την ερχόμενη εβδομάδα όμως ενδέχεται εκπρόσωποι της διοίκησης να πραγματοποιήσουν ταξίδι στην Ισπανία, προκειμένου να γίνουν επαφές με κάποιους από τους προπονητές που απασχολούν τους Πειραιώτες (Μίτσελ, Μαρτίνεθ, Καπαρός, Μεντιλιμπάρ, Μανθάνο, ενώ ο Έμερι έχει στραμμένο το βλέμμα στην Αγγλία).
Παράλληλα, είναι πιθανό να έρθει στην Αθήνα ο ατζέντης του Μέλμπεργκ για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Παρεμπιπτόντως, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του “STV” προανήγγειλε την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα μετά το Euro. «Το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα το τελευταίο μεγάλο τουρνουά για μένα με την εθνική» τόνισε.
Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν την Τρίτη το πρωί την προετοιμασία τους για τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, ενώ ο Βαλβέρδε φρόντισε κι έστειλε από χθες το μήνυμα στους παίκτες, λέγοντας πως «μας περιμένει άλλο παιχνίδι, δεν θα έχει σχέση με αυτό του πρωταθλήματος».
Ο Ιμπαγάσα ξεκίνησε τρέξιμο, αλλά είναι ανέτοιμος (προέρχεται από θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο) και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Για ανταλλαγή του Καζίμ-Ρίτσαρντς με τον Μπόγκνταν Στάνκου κάνει λόγο η τουρκική ιστοσελίδα “posta.com.tr”! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καζίμ θα επιστρέψει στη Γαλατασαράι, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί σχετικά εδώ και αρκετές ημέρες το Contra.gr, και η ομάδα της Κωνσταντινούπολης φέρεται να αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο δανεισμού στον Ολυμπιακό του 25χρονου διεθνή Ρουμάνου επιθετικού, ο οποίος είχε παραχωρηθεί την τρέχουσα σεζόν δανεικός στην Όρντουσπορ (31 συμμετοχές, 10 τέρματα) των Έκτορ Ραούλ Κούπερ και Χαβίτο.
Στο β ΄ γκρουπ δυναμικότητας για πρώτη φορά στην ιστορία του είναι πολύ πιθανό πλέον να συμπεριληφθεί ο Ολυμπιακός στην κλήρωση των ομίλων του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στο Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τούτη την ώρα τον 16ο καλύτερο συντελεστή βαθμολογίας, αλλά ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουμε στα μέσα Μαϊου (ίσως και λίγο νωρίτερα) που ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.
* Στο Βελιγράδι ταξίδεψε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να κλείσει το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Πιθανόν αυτός θα είναι ο αντίπαλος στη φιέστα του Γ.Καραϊσκάκης στις 9 Μαϊου.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις