ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ποτά και γυναίκες "έφαγαν" την ασφάλεια του Ομπάμα

"Φωτιά" στον Μπαράκ Ομπάμα έβαλαν 11 μυστικοί πράκτορες και πέντε στρατιώτες, που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του στη Σύνοδο Κορυφής της Αμερικής στην Κολομβία, καθώς πρωταγωνίστησαν σε "κολασμένες" ημέρες και νύχτες με πολύ ποτό και γυναίκες σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Η συγκεκριμένη ομάδα είχε μεταβεί μία εβδομάδα νωρίτερα στην Κολομβία, προκειμένου να καταστρώσει το πλάνο ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ. Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σ' αυτό, αφού τις ελεύθερες ώρες τα ποτά και οι γυναίκες έδιναν και έπαιρναν.
Η υπόθεση, μάλιστα, αποκαλύφθηκε όταν μία από τις ιερόδουλες κάλεσε την αστυνομία και την ασφάλεια του ξενοδοχείου λόγω του ότι ένας από τους πράκτορες δεν ήθελε να την πληρώσει.
Να σημειωθεί ότι η Κολομβία είναι γνωστή ως "η Ταϊλάνδη της Λατινικής Αμερικής", με χαλαρούς νόμους για την πορνεία και εύκολη πρόσβαση για τον οποιονδήποτε στις
Και οι 11 πράκτορες κλήθηκαν εσπευσμένα πίσω στις ΗΠΑ και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, με τον εκπρόσωπο του Ομπάμα, Τζέι Κάρνεϊ να τονίζει: "Ο πρόεδρος εμπιστεύεται πλήρως την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις