ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Euroleague: Παναθηναϊκός – Maccabi 86-85 (video)

Την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ της Euroleague σφράγισε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε της Maccabi με 86-85 στον πέμπτο και τελευταίο προημιτελικό.
Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από 22.000 φίλους του Παναθηναϊκού, οι πράσινοι καρδιοχτύπησαν, καθώς αστόχησαν σε 5/6 βολές στο τέλος, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη σε ένα δραματικό φινάλε.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, Διαμαντίδης και Jasikevicius πήραν το βάρος των επιθέσεων, με τον πρώτο να αποδεικνύει για πολλοστή φορά στην καριέρα του ότι είναι παίκτης μεγάλων αγώνων.
Σαρανταπέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος η Maccabi μείωσε σε 81-79, ο Καϊμακόγλου αστόχησε σε δύο βολές, η Maccabi δεν εκμεταλλεύτηκε την επόμενη επίθεσή της και στα 15 δευτερόλεπτα ο Διαμαντίδης πήγε στη γραμμή των βολών και έκανε το 83-79. Άμεσα ο Blu με έμμεσο τρίποντο έκανε το 83-82, ο Διαμαντίδης με δύο βολές αύξησε το προβάδισμα σε 85-82. Στα δέκα δευτερόλεπτα ο Pnini κέρδισε τρεις βολές, στις οποίες ευστόχησε και ισοφάρισε. Με μία βολή ο Διαμαντίδης έκανε το 86-85, πίεσε στην τελευταία επίθεση και ο αγώνας έληξε με κλέψιμο του Batiste και τον Παναθηναϊκό στο φάιναλ φορ.
Τα δεκάλεπτα: 18-20, 40-32, 61-53, 86-85
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Maric, Περπέρογλου, Batiste, Logan, Sato, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Smith, Ν. Καλάθης, Καϊμακόγλου, Jasikevicius.
Maccabi: Παπαλουκάς, Smith, Hendrix, Blu, Eliyahu, Mallet, Pnini, Burstein, Ohayon, James, Σχορτσιανίτης, Langford.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Maccabi 86-85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις