ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

O Σίλβιο, τα πάρτι και η εκρηκτική «Νταντά»

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες για τα κατορθώματα του Καβαλιέρε στα πάρτι Μπούγκα-Μπούγκα, όπου φρόντιζε να συμμετέχουν καλλονές που του προωθούσαν άνθρωποι-κλειδιά. Το τελευταίο σκάνδαλο το οποίο συνδέεται με το όνομα του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί μία εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια που έχει εμπλακεί κατ’ επανάληψη σε υποθέσεις μαστροπείας, γνωστή και ως «νταντά», αλλά και ένας διευθυντής ειδήσεων του καναλιού του Καβαλιέρε, Rete4, με τον οποίον η ίδια διατηρούσε σχέση.

Η «νταντά» λοιπόν, κατά κόσμον Ραφαέλα Τζάρντο, φέρεται ότι ήταν εκείνη που προωθούσε νεαρές κοπέλες στα κρεβάτια εύπορων επιχειρηματιών και άλλων ισχυρών ανδρών, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στο δίκτυο εμπλέκεται και ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού του Καβαλιέρε, αλλά και ένας πρώην φίλος του τελευταίου, ο τηλεοπτικός ατζέντης, Λέλε Μόρα.Δεν είναι πρώτη φορά που η Τζάρντο βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας για θέματα που έχουν σχέση με τη «σεξουαλική υπερδραστηριότητα» του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού , καθώς είχε επίσης καταθέσει και στη δίκη για την υπόθεση της 17χρονης Μαροκινής, η οποία φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με τον Μπερλουσκόνι.
Επίσης, δεν είναι πρώτη φορά που η Τζάρντο πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο μαστροπείας, αφού το 1996 είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Βαλετόπολι, το οποίο αφορούσε κύκλωμα εκπόρνευσης μοντέλων που ήθελαν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση.Ο δε 80χρονος διευθυντής ειδήσεων, Εμίλιο Φέντε, του οποίου η Τζάρντο υπήρξε προστατευόμενη, υπήρξε διάσημος παρουσιαστής που, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, είχε ως κύριο αντικείμενο της δουλειάς του να πλέκει ύμνους στον πρώην πρωθυπουργό. Και παράνομη εξαγωγή κεφαλαίων.
Στο μεταξύ, τόσο ο Φέντε όσο και ο ατζέντης Λέλε Μόρα, κατηγορούνται για παράνομη εξαγωγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, καθώς ο πρώτος προσπάθησε να καταθέσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζα του Λουγκάνο, στην Ελβετία, η οποία δεν δέχθηκε τα χρήματα καθώς ο καταθέτης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους.Ο Μπερλουσκόνι, πάντως, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα «large» με τους φίλους του, αφού φέρεται να δάνεισε 2,8 εκατ. ευρώ το Μόρα για να σώσει την εταιρεία του, ενώ από αυτά το 1,2 τα κράτησε ο Φέντε, καθώς όπως ισχυρίζεται ο τελευταίος, του τα χρωστούσε. Αυτό λοιπόν, που διερευνούν οι αρχές στην Ιταλία είναι κατά πόσο τα χρήματα αυτά συνδέονται με τη «δωρεά» του Καβαλιέρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις