ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Primera Division: Barcelona – Real Madrid 1-2 (videos)

Μπροστά σε 99.252 θεατές στο Camp Nou, η Real Madrid πήρε μεγάλη νίκη επί της Barcelona me 1-2 για την 34η αγωνιστική της Primera Division και ουσιαστικά αγκάλιασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

H Real proηγήθηκε με τον Khedira στο 17ο λεπτό, μετά από ασταθή απόκρουση του Vades και αδράνεια του Puyol. Η Barcelona έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 27’, όταν ο Xavi νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Casillas.
H δυνατή βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και στο δεύτερο μέρος, γεγονός που εξυπηρετούσε τους σκοπούς του Murinho μέχρι το 70’ λεπτό. Σε εκείνο το σημείο, μετά από φάση διαρκείας ο Sanchez που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε με τη μπάλα σε κενή εστία και με πλασέ ισοφάρισε. Η χαρά των Καταλανών διήρκεσε μόλις ένα λεπτό, καθώς στην επόμενη φάση ο Ronaldo έφυγε από πλάγια θέση και με πλασέ έκανε το 1-2.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Real Madrid έφτασε τους 88 βαθμούς έναντι 81 της Barcelona, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.
Γκολ: Sanchez 71’ – Khedira 17’, Ronaldo 73’
Οι συνθέσεις:
Barcelona: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano (Pedro 74’), Busquets, Xavi (Sanchez 69’), Thiago, Iniesta, Tello (Fabregas 81′), Messi
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Di María (Granero 73’), Özil (Callejon 89′), Ronaldo, Benzema (Higuain 90+3′)
Δείτε videos με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Barcelona – Real Madrid 1-2





sportena

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται οτι η κυριαρχια της Barcelona και αυτος ο τροπος παιχνιδιου της που την ανεβασε τοσο πολυ εχουν αρχισει να μειωνονται με της δυο συνεχομενες ηττες απο Chelsea & Real.

Δημοφιλείς αναρτήσεις