ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-4 (video)

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 0-4 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.
Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον, βαρύ ομολογουμένως, αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων.
Ο Vila από την πλευρά των γηπεδούχων έχασε στη συνέχεια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.
Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στο 53΄, όταν ο Mirallas με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Abdoun. 11΄ αργότερα ο Djebbour διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 0-3 στο 71΄. Ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε εκεί, καθώς 3΄ αργότερα, ο Φετφατζίδης με αριστερό φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Αναστασιάδη και έκανε το 0-4.
Γκολ: Mirallas 53΄, Djebbour 64΄, 71΄, Φετφατζίδης 74΄
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα
(Αναστασιάδης): Κηπουρός, Wanderson, Πάντος, Ντάσιος, Μηχαήλ, Zambrella (Γιάκος 78΄), Κυριάκος (Τζάνης 59΄), Becerra, Vila, Γεωργίου, De Vincenti.

Ολυμπιακός (Valverde): Carroll, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Marcano, Τοροσίδης, Μανιάτης (Fejsa 76΄), Fuster, Orbaiz, Abdoun (Φετφατζίδης 72΄), Mirallas, Djebbour (Diogo 78΄).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις