ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Super League: ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0 (video)

Έπειτα από επτά αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένει η ομάδα του Αγρινίου, που έφυγε με άδεια χέρια από την Κρήτη.

Οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν όσο τίποτα τους βαθμούς της νίκης, μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στο παιχνίδι, ωστόσο οι «Κρητικοί» ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Kalajdzic έπειτα από εύστοχη εκτέλεση φάουλ στο 30΄, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας σε αρκετές φάσεις την ισοφάριση, δίχως όμως αποτέλεσμα, με το σκορ να παραμένει ως είχε.
Γκολ: Kalajdzic 30΄
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γεωργίου, Souza, Γαλανόπουλος, Kalajdzic, Veron, Jordi Lopez (Ζορμπάς 78΄), Jorje Lopez (Παπουλής 65΄), Sisic (Kendal 78΄), Μάντζιος.
Παναιτωλικός (Λεμονής): Cennamo, Σιόντης (Fernandes 57΄), Dolezaj, Edjenguele, Παλαιολόγος, Γκόλιας (Καραμαλίκης 89΄), Μητρόπουλος, Camara, Θεοδωρίδης (Onwuachi 71΄), Akale, Χαριστέας.
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights της αναμέτρησης ΟΦΗ – Παναιτωλικός:

1 σχόλιο:

greecelands είπε...

Αν στην επομενη ζωη μου πουνε να επιλεξω, απο τα θαυματα της γης εσενα θα διαλεξω

Δημοφιλείς αναρτήσεις