ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0 (video)


Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανιωνίου με 2-0, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ, καθώς η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν τέτοια που δεν προμήνυε την επίτευξη κάποιου τέρματος. Ωστόσο, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα πολύ όμορφο σουτ του Μπακασέτα.
Στην επανάληψη, ο Rayos ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 69΄, σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα και το παιχνίδι έληξε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.
Γκολ: Μπακασέτας 45΄, Rayos 69΄
Οι Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Formica, Πιπίνης, Alvarez, Λαδάκης, Hegon (Rogerio 65΄), Ruben, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Francou (Navarro 54΄), Μπακασέτας (Σολάκης 73΄).
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σταυροθανασόπουλος, Μιχαηλίδης (Pogacsics 74΄), Pierre, Antunes (Schembri 70΄), Κουλοχέρης, Κούρος, Μενδρινός, Αναστασόπουλος (Γκέζος 58΄), Σάμαρης, Kurdi, Dimbala.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος:
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις