ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πυρσός Γρεβενών - Νάουσα 1-1 (video)

Ο Πυρσός στέρησε το όνειρο της Νάουσας προς τον τίτλο!!!
Στραβοπάτησε η Νάουσα στην έδρα του Πυρσού, που ήταν πιο αποφασιστικός στο παιχνίδι και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφεραν να προηγηθούν στο 21' με τον Κουτσομήτρο, ενώ η Νάουσα ισοφάρισε στο 38' όταν κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή σε χέρι που έγινε στον Αλεξανδρή και τον Πυρσό να μένει με 10 παίκτες, καθώς ο διαιτητής τον απέβαλε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.
Το φάουλ εκτέλεσε εύστοχα ο Περηφανόπουλος και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα παίζοντας με παίκτη περισσότερο, δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, ενώ η ομάδα των Γρεβενών θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 75' όταν ο Δούμας με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο του Παπαδόπουλου.
Παράπονα και έντονες διαμαρτυρίες από παράγοντες και φιλάθλους του Πυρσού στην απόφαση του
διαιτητή Παπαγεωργίου στη φάση του 38', καθώς προηγήθηκε παράβαση σε ποδοσφαιριστή της Νάουσας (οφσάιντ) και δεν δόθηκε από τον β' βοηθό του Σάρλη.

 
ΠΥΡΣΟΣ: Μπόλλος, Κυριακίδης, Τσαρτσαρής, Μπούκας, Αλεξανδρής, Χαραλαμπίδης, Δούμας (90' Παπαδόπουλος), Κουτσομήτρος (53' Τζερεμές/85' Κοτζατίσογλου), Μπλάντος, Γκέτσιος, Μπόζιαρης.

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Τσίλης, Βλαχοδήμος Ζ. (82' Τασιώνας), Πέικος (27' Καραλιόπουλος), Πίτος, Πασιαλής, Πετρίδης (65' Τούφας), Αργυρίου Π., Βλαχοδήμος Α., Περηφανόπουλος.

VIDEO:
http://www.ustream.tv/recorded/22558991

http://www.ustream.tv/recorded/22561018

http://www.ustream.tv/recorded/22562927

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις