ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τ.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙ- ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 2-2 (πεν.1-4)

Νικήτρια στα πέναλτυ η ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
Τ.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙ- ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ (πεν.1-4)
Κανονικός αγώνας (2-2) παράταση (3-3)

Σ΄ ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα μπαράζ της Β’ κατηγορίας με το ΝΕΟΧΩΡΙ, κερδίζοντας μαζί και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Οι δύο ομάδες παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο τα έδωσαν όλα για τη νίκη με την ομάδα της ΔΗΜΗΤΡΑΣ να κερδίζει τελικά το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτυ και ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 και η παράταση 3-3.
Τρεις φορές προηγήθηκε η ομάδα του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ για να ισοφαριστεί ισάριθμες φορές από την ομάδα της ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
Τελικά η εμπειρία επικράτησε του ενθουσιασμού με την ομάδα του Νεοχωρίου να χάνει στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, παρόλο που είχε τερματίσει πρώτη με 5 βαθμούς διαφορά της ομάδας της ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η ομάδα του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2΄ μετά από φάουλ που κέρδισε ο ΛΙΑΚΟΣ Α. έξω από την περιοχή, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος θα σπάσει όμορφα στον ΛΙΑΚΟ Α. με τον τελευταίο να πιάνει το δυνατό σουτ η μπάλα να κοντράρει στα σώματα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του ΜΠΑΡΑΚΑ. (1- 0)
Στο 23΄ είναι η σειρά της ΔΗΜΗΤΡΑΣ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν θα εκτελεστεί δυνατό πλάγιο από τα δεξιά η μπάλα θα περάσει από πολλά σώματα μέσα στην μικρή περιοχή του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ καταλήγοντας στον ΝΤΑΜΑΓΚΑ και τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. (1 -1)
Στο 35΄ μεγάλη ευκαιρία του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ να πάρει ξανά προβάδισμα καθώς ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ Β. θα κερδίσει πέναλτυ, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, αλλά θα στείλει την μπάλα οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Στο 39΄ η ομάδα της ΔΗΜΗΤΡΑΣ θα πετύχει γκολ με τον ΛΕΤΣΙΟ, αλλά με τον α΄βοηθό κ. Ρίγκο, να έχει σηκωμένη τη σημαία και τους παίχτες της ΔΗΜΗΤΡΑΣ να διαμαρτύρονται έντονα.
Ότι δεν κατάφερε ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στο 35΄ θα το καταφέρει στο 41΄ πιάνοντας το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ΜΠΑΡΑΚΑ. (2- 1)
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στο 53΄ θα έχουμε δύο αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίες δύο από τους καλύτερους παίχτες μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, πρώτα ο ΤΣΙΑΝΗΣ και στη συνέχεια ο ΛΙΑΚΟΣ Α.
Στο 67΄ νέα μεγάλη ευκαιρία του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ύστερά από φάουλ που θα εκτελέσει ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και τον ΜΠΑΡΑΚΑ να ακουμπάει όσο χρειαζόταν τη μπάλα στέλνοντάς την στο δοκάρι και κόρνερ.
Στο 71΄ η ΔΗΜΗΤΡΑ θα καταφέρει να πετύχει γκολ με τον ΛΕΤΣΙΟ σε ασταθή απόκρουση του ΝΤΑΓΚΟΥΛΗ ύστερα από σουτ του ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΥ αλλά θα υποδειχθεί για μία ακόμη φορά σε θέση οφσαϊτ.
Στο 85΄ η ΔΗΜΗΤΡΑ θα ξαναχτυπήσει το ΝΕΟΧΩΡΙ εκεί που πονούσε δηλαδή στο ψηλό παιχνίδι. Ο ΚΥΡΚΟΣ θα επιχειρήσει τη σέντρα βρίσκοντας το κεφάλι του ΛΕΤΣΙΟΥ που δεν βρισκόταν αυτή τη φορά σε θέση οφσαϊτ και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ΝΤΑΓΚΟΥΛΗ. (2 -2) με τον αγώνα να οδηγείται σε ημίωρη παράταση.
Στο 104΄ της παράτασης το ΝΕΟΧΩΡΙ θα πάρει για τρίτη φορά το προβάδισμα με τον ΚΑΦΕΤΖΗ Β. να πλασάρει τον ΜΠΑΡΑΚΑ μετά από κάθετη μπαλιά του ΚΑΦΕΤΖΗ Ε. (3 -2)
Στο 106΄ είναι η σειρά των φιλοξενούμενων να πετύχουν γκολ και να ισοφαρίσουν εκ νέου το παιχνίδι με τον ΛΑΛΛΟ Γ. που είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν .(3 -3)
Έτσι και χωρίς κάποια άλλη ευκαιρία οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτυ, όπου θα μιλήσει η εμπειρία του ΜΠΑΡΑΚΑ και κυρίως η απειρία των παιχτών του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.


ΠΕΝΑΛΤΥ:
1. ΛΕΤΣΙΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ 0-1
2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ 1-1
3. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ 1-2
4. ΔΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΡΑΚΑΣ
5. ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΙ 1-3
6. ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΜΠΑΡΑΚΑΣ
7. ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ 1-4
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ
Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΡΙΓΚΟΣ
Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΓΚΟΛΙΑΣ
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΝΕΟΧΩΡΙ: (ΝΤΑΓΚΟΥΛΗΣ): ΝΤΑΓΚΟΥΛΗΣ Α, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΦΕΤΖΗΣ Χ, ΖΗΣΙΟΣ, ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ, ΛΙΑΚΟΣ Α (53 ΡΕΠΠΑΣ), ΔΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΦΕΤΖΗΣ Β, ΚΑΦΕΤΖΗΣ Ε (115 ΜΠΑΛΑΦΑΣ), ΤΣΙΑΝΗΣ (46 ΛΙΑΚΟΣ Κ)


ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ: (ΓΚΟΥΜΑΣ): ΜΠΑΡΑΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ (115 ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ), ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, ΛΙΟΥΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α, ΚΥΡΚΟΣ, ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ (91 ΛΑΛΛΟΣ Γ), ΚΟΝΤΟΥΛΑΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΛΕΤΣΙΟΣ
Ρεπορτάζ
ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ
Πλούσιο φωτορεποτάζ από τον αγώνα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις