ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ελλάδα – Αρμενία (31/5 στις 21:30)

Γήπεδο: Kufstein-Arena (Κουφστάιν/Αυστρία). Χωρητικότητα: 5000 Προϊστορία: 2-1-0
ΕΛΛΑΔΑ: Στο πρόσφατο φιλικό με τη Σλοβενία, ο Τοροσίδης άνοιξε το σκορ στο 8’ .Η ομάδα είχε τον έλεγχο, αλλά οι Σλοβένοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 87’.
Επεισοδιακό το φινάλε με τον Κονέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 72’, να δέχεται κόκκινη κάρτα για χτύπημα-γροθιά σε αντίπαλο.
Ο Σάντος αποφάσισε να «κόψει» τους Κονέ και Τζίολη από την τελική 23άδα. Για τον Κονέ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κόκκινη που δέχτηκε. Απογοήτευσε ο Σαμαράς, που λογικά θα αντικατασταθεί από τον Σαλπιγγίδη, ενώ ο Χαλκιάς θα δώσει τη θέση του στον Σηφάκη.
Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του EURO κόντρα στην οικοδέσποινα Πολωνία (08/06). Δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία, ενώ τα έξι από τα εφτά τελευταία ήταν γκολ-γκολ. Εκτός για απόψε οι αμυντικοί Τοροσίδης και Κυρ. Παπαδόπουλος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1
Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Άρης), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Παλέρμο)
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Werder Bremen), Κυρ. Παπαδόπουλος (Schalke), Αβρ. Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλας (Monaco)
Μέσοι: Μάκος (ΑΕΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟ), Καραγκούνης (ΠΑΟ), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός)
Επιθετικοί: Φορτούνης (Kaiserslautern), Σαμαράς (Celtic), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Samsunspor), Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Μήτρογλου (Ατρόμητος)
ΑΡΜΕΝΙΑ: Πρώτο παιχνίδι για τους Αρμένιους μετά τη νίκη στο φιλικό επί του Καναδά με 3-1 (29/02). Είχε αρκετά καλή πορεία στα προκριματικά, τερματίζοντας 3η, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ιρλανδία και πέντε πίσω από Ρωσία, σκοράροντας μάλιστα 22 γκολ σε 10 αγώνες (5η καλύτερη επίδοση ομάδας στα προκριματικά).
Στις 5 Ιουνίου δίνει ακόμα ένα φιλικό κόντρα στο Καζακστάν στα πλαίσια της προετοιμασία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει τις Βουλγαρία, Μάλτα, Τσεχία, Ιταλία και Δανία. Μετράει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία, έχοντας βρει δίχτυα στα πέντε από αυτά. Τα 13 από τα τελευταία 16 ήταν over.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2
Τερματοφύλακες: Berezovsky (Dynamo Moscow), Kasparov (Mika Yerevan)
Αμυντικοί: Hovsepyan (Pyunik Yerevan), Arzumanyan (Jagiellonia Bialistok), Aleksanyan (Sanat Naft Abadan), Mkoyan (Spartak Nalchik), Yedigaryan (Pyunik Yerevan), Hayrapetyan (Lechia Gdansk), Haronyan (Pyunik Yerevan)
Μέσοι: Mkhitaryan (Shakhtar Donetsk), Ghazaryan (Metalurg Donetsk), Yedigaryan (Khimki), Mkrtchyan (Metalurg Donetsk), Yuspashyan (Pyunik Yerevan), Manoyan (Pyunik Yerevan), Hovhannisyan (Pyunik Yerevan), Badoyan (BATE Borisov)
Επιθετικοί: Manucharyan (Ural Sverdlovsk Oblast), Marcos Pizzeli (Kuban Krasnodar), Movsisyan (Krasnodar), Sarkisov (Shinnik Yaroslav)


Προγνωστικα Euro 2012: 
Καλά στοιχεία δείχνει η Αρμενία, με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και στα μεγάλα σκορ. Η Εθνική μας δε φημίζεται για κάτι αντίστοιχο αλλά με την ταχύτητα του Σαλπιγγίδη και το σκοράρισμα, που δε μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια, μπορεί να μας δώσει το καλοπληρωμένο over.
transfernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: