ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ποιας τραγουδίστριας η αδερφή ιερόδουλη φορέας του Aids

Ποιας πασίγνωστης τραγουδίστριας η αδερφή είναι πρώην ιερόδουλη και φορέας του AIDS; 
Τι δήλωσε η ίδια;
Ένα μεγάλο μυστικό, που έκρυβε καλά 
η... Mariah Carey για τόσα χρόνια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με την έκκληση της αδερφής της, Alison, για βοήθεια. H Alison είναι πρώην ιερόδουλη και φορέας του AIDS.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η Alison Carey, η αδερφή δηλαδή της Mariah Carey, είναι πρώην ιερόδουλη και φορέας του AIDS. Μάλιστα, οι δυο αδερφές εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν απολύτως καμία επαφή.
Τώρα, όμως, η 50χρονη Alison βγήκε δημόσια, ζητώντας από τη Mariah Carey να της επιτρέψει να δει τα ανίψια της, τον Moroccan και τη Monroe.
«Αν είχα ένα μήνυμα για την αδελφή μου θα της έλεγα: τηλεφώνησέ μου», δήλωσε η Alison χαρακτηριστικά στη «Sun» και συνέχισε: «Θέλω να συναντήσω την αδερφή μου και να της πω πόσο πολύ μου έλειψε και πόσο περήφανη νιώθω που είμαστε οικογένεια. Μπορεί να έχουμε καιρό να μιλήσουμε, αλλά παρά τους καυγάδες και τα προβλήματα, η Mariah θα είναι πάντα για μένα η μικρή μου αδερφή».
H ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έγινε ιερόδουλη, πριν η Mariah Carey γίνει η star που όλοι γνωρίζουμε, προκειμένου να εξασφαλίσει στην οικογένειά της τα προς το ζην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις