ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δολοφόνησαν την κόρη τους μπροστά στα μάτια της μικρότερης για παραδειγματισμό!

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα 11ης Σεπτέμβριου του 2003. Ο 52χρονος πατέρας Iftikhar και η 49χρονη μητέρα Farzana προσπαθούσαν να πείσουν τότε την 17χρονη Shafilea Ahmed, να μετακομίσει στο Πακιστάν προκειμένου να παντρευτεί τον άντρα που εκείνοι είχαν επιλέξει ως σύζυγό της.Η έφηβη όμως αντέδρασε και μετά από έντονη λογομαχία φώναξαν την μικρότερη τους κόρη για να δει με τα μάτια της τι παθαίνουν τα παιδιά όταν δεν ακούνε τους γονείς τους. Και η τραγωδία συνέβη!
Όλα αυτά τα ομολόγησε από το φόβο της η μικρή κόρη εννέα χρόνια μετά όταν συνελήφθη να κλέβει το σπίτι της. Οι ένορκοι έμειναν έκπληκτοι κατά τη διάρκεια της δίκης στην Αγγλία όταν άκουσαν και τα υπόλοιπα.
Οι γονείς της πέταξαν το πτώμα της κόρης τους στο ποτάμι και πολλούς μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2004, το βρήκαν σε προχωρημένη σήψη οι αρχές. Τα ευρήματα της ανάλυσης και του ιατροδικαστή δεν υποδείκνυαν τους δράστες κυρίως λόγω της φθοράς του σώματος από το νερό και τα ζώα.
Ωστόσο, οι γονείς αρνούνται ότι σκότωσαν το παιδί τους, ενώ υποστηρίζουν πως η άτυχη Shafilea ήπιε καταλάθος χλωρίνη επειδή την πέρασε για στοματικό διάλυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις