ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γνωστή παρουσιάστρια τα έχει με πιτσιρικά!!!

Μας απασχόλησε πριν λίγο καιρό με τις δηλώσεις της στο περιοδικό Esquire, όπου φωτογραφήθηκε ολόγυμνη...αποκαλύπτοντας ότι ο νέος Άδωνης στη ζωή της είναι ο 28χρονος προσωπικός της γυμναστής, ο οποίος είναι και Έλληνας.

Η απόλυτη βετεράνος της τηλεόρασης και πρώην μοντέλο, Μέλανι Σάικς (Melanie Sykes), ξάπλωσε λάγνα για το περιοδικό διαφημίζοντας το καλογυμνασμένο της σώμα, και το νέο της δεσμό με τον μικρότερο κατά 13 χρόνια, Έλληνα γυμναστή Craig Eleftheriou.
Η 41χρονη Μελ είχε παραδεχθεί τότε ότι εξαιτίας του βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Γυμνάζεται τακτικά και τρώει σωστά. Κάνει μποξ και σηκώνει βάρη, αν και το πιο σημαντικό είναι ότι σε αυτή την ηλικία έχει βρει την απόλυτη ισορροπία με την αυτοπεποίθησή της.
Η έκπληξη μας ήταν μεγάλη όταν μισό χρόνο μετά, ο γυμναστής έχει πάει περίπατο και η Μελ γνώρισε τον έρωτα μέσω twitter, στο άβαταρ του 26χρονου Τζακ Κόκινγκς (Jack Cockings). Το ζευγάρι ανταλλάσει τα απόλυτα σεξουαλικά σχόλια στο twitter περιγράφοντας τον δεσμό τους ως το απόλυτο «ξεσάλωμα». Η Σάικς δε ποστάρει μικρούς ύμνους για το «μόριο» του Τζακ και το χρώμα των εσωρούχων της που τον περιμένουν ετοιμοπόλεμα...
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια: