ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τους έταζαν δουλειά αλλά τελικά τις ανάγκαζαν να εκδίδονται!!!

Κύκλωμα σωματεμπόρων που έφερνε κοπέλες από τη Βουλγαρία, με την υπόσχεση ότι θα τους εξασφαλίσει δουλειά, εξαναγκάζοντας τες, όμως, στη συνέχεια να εκδίδονται για λογαριασμό τους βρίσκεται πλέον, στα χέρια της Αστυνομίας.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το μεσημέρι της Τρίτης μια 20χρονη Βουλγάρα, θύμα της οργάνωσης, κατάφερε να διαφύγει από τον οίκο ανοχής όπου εξαναγκαζόταν να εργάζεται και κατέφυγε στην Αστυνομία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 20χρονη ήρθε στη χώρα μας γιατί της υποσχέθηκαν ότι θα της βρουν νόμιμη εργασία.
Η κοπέλα εγκαταστάθηκε σε σπίτι όπου έμενε ένας από τους συλληφθέντες, όπου με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας την ανάγκαζαν να εκδίδεται με άγνωστους πελάτες που αυτοί έβρισκαν, τόσο στο στο σπίτι αυτό, όσο και σε οίκους ανοχής.
Το τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβε δύο υπηκόους Βουλγαργίας, ενώ αναζητούνται πέντε συνεργοί τους, εκ των οποίων δύο Έλληνες, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και ένας υπήκοος Αλβανίας.
Η 20χρονη φιλοξενείται σε ξενώνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της, όπως η ίδια ζήτησε, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: