ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η Καλλονή στα πλέι οφ, σώθηκε ο Φωκικός!!!

Η Καλλονή ήταν η κερδισμένη στο φινάλε της Football league, καθώς εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου, σώθηκε ο Φωκικός...

Το πρωτάθλημα της Football league πανηγυρίζει ο Πανθρακικός μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα της Κομοτηνής εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στη Super League, κάτι που ισχύει και για την δεύτερη Βέροια.
Το τρίτο εισιτήριο θα κριθεί από το μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο θα πάρουν μέρος η Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Καλλονή. Η Καλλιθέα μπαίνει στη διαδικασία με δύο βαθμούς, η Παναχαϊκή και ο Πλατανιάς με έναν βαθμό και η Καλλονή με... κανένα.
Η ομάδα της Μυτιλήνης πάντως ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, αφού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα του Πιερικού και με τη νίκη της επί του Πλατανιά εξασφάλισε θέση για τα πλέι οφ.
Η ομάδα της Κατερίνης αντίθετα, πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία της αφού ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή Ψαχνών, που ήταν αδιάφορος. Εκτός έμεινε και ο Πανσερραϊκός, παρά τη νίκη του.
Στη μάχη της ουράς, νικητής ήταν ο Φωκικός που κέρδισε τη Λάρισα και διατηρήθηκε στην κατηγορία, ενώ αντίθετα ο Αγροτικός Αστέρας υποβιβάζεται μαζί με τους Διαγόρα και Εθνικό Αστέρα.


Τα αποτελέσματα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής:
Βύζας Μεγάρων - Παναχαϊκή 0-1 (62’ Σκαρτσίλας)
Καλλονή - Πλατανιάς 1-0 (37’ πεν. Λεοζίνιο)
Πανσερραϊκός - Βέροια 1-0 (48’ Καρασαλίδης)
Ηρακλής Ψαχνών - Πιερικός 4-0 (37’ Τσοκάνης, 77’ Αλεξάντροβιτς, 83’ Σέγος, 90’Δελέκος)
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλιθέα 2-3 (40’ Καρακάσογλου, 45+1’ Αρβανιτόπουλος - 26’ Μιχαλόπουλος, 58’ Μαρουκάκης, 69’ πεν. Κατσίκης)
Φωκικός - Λάρισα 2-0 (57’ Καλλέργης, 75’πεν. Διαμαντόπουλος)
Αναγέννηση Επανομής - Θρασύβουλος 3-1 (8’ Μπεκιάρης, 52’ πεν. Γκέσιος, 90+3’ Γεωργιάδης - 80’ πεν. Ντα Σίλβα)
Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α)
Διαγόρας Ρόδου - Πανθρακικός 0-3 (α.α)
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις