ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Έκπτωση στα τρένα και αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω των εκλογών!

Έκπτωση 30% προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλους τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν με τρένα της εταιρείας για τις μετακινήσεις τους, προκειμένου να μεταβούν στις περιφέρειές τους ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η χορηγούμενη έκπτωση ισχύει για όλες τις αμαξοστοιχίες καθώς και τους συρμούς του προαστιακού και ισχύει μέχρι της 9 Μαΐου.
Ωστόσο, η έκπτωση δεν ισχύει για τα εισιτήρια προσφοράς που εκδίδονται μέσω Διαδικτύου, ενώ δεν προστίθεται στις ήδη ισχύουσες εκπτώσεις προέκδοσης εισιτηρίων. Επίσης, αυξάνεται ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων, ανάλογα με τη ζήτηση, στα τρένα που ήδη κυκλοφορούν σήμερα, την Παρασκευή, καθώς και τη Δευτέρα, για να διευκολύνει την επιστροφή των ψηφοφόρων.
Από αύριο, Παρασκευή, και μέχρι τη Δευτέρα, θα ισχύσουν μεταβολές στη συχνότητα των δρομολογίων των αστικών λόγω των εκλογών, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ. Συγκεκριμένα, για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, αύριο και τη Δευτέρα θα ισχύσει εκτάκτως δρομολόγηση βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων, ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
Αναφορικά με τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, θα παραταθεί κατά μία ώρα το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από τον σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 01:20 ξημερώματα Δευτέρας. Για τη γραμμή του Τραμ προβλέπεται το Σάββατο και την Κυριακή να εκτελούνται τα δρομολόγια ανά 25 λεπτά, αντί ανά 20 λεπτά, σε όλες τις γραμμές. Τη Δευτέρα τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20 λεπτά, αντί ανά 15 λεπτά, σε όλες τις γραμμές.
eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις