ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μπακογιάννη: γιατί πραγματικά γύρισε στη ΝΔ;;;

Ο γάμος του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη έγινε. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που έκανε την Ντόρα να γυρίσει πίσω στη ΝΔ;
Το “χαρούμενο” κλίμα ήταν ολοφάνερο παρά τα βλοσηρά βλέμματα και τη γενικότερη ατμόσφαιρα. Μιλούσε η Ντόρα Μπακογιάννη, στο άπειρο το βλέμμα του Σαμαρά και αντίστροφα.
Τα χαμόγελα ελάχιστα και αυτά μόνο από την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Αντώνης Σαμαράς την κάλεσε όχι γιατί το ήθελε αλλά γιατί έτσι που τα έκανε κατόρθωσε μόνος του να στριμωχθεί στη γωνία. Βλέποντας τον παλμό της κοινωνίας που δείχνει πως οδεύουμε στην οριστική σάρωση των δύο μέχρι πρότινος κομμάτων εξουσίας, πήρε το σφουγγάρι του και άνοιξε την πόρτα σε όλους. Μέχρι και τον πάλαι ποτέ ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ. υποδέχθηκε κατά το ήμισυ βάζοντας μέσα ακόμη και τον τσεκουράτο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη πάλι δεν οδηγήθηκε στη ΝΔ για να εισέλθει απλά στη Βουλή. Αυτό μπορούσε να το πετύχει συμπράττοντας με τον Στέφανο Μάνο. Η κα Μπακογιάννη επανήλθε στο κόμμα έχοντας στο νου της την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα τη 18η Ιουνίου. Γνωρίζει πολύ καλά πως παρά το σκηνικό που δημιουργούν τα μέσα, η εικόνα είναι πολύ διαφορετική και ότι είναι πάρα πολύ πιθανό το βράδυ της 17ης Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα με τα έως τώρα ισχύοντα. Αυτό όμως θα σημάνει το τέλος του Αντώνη Σαμαρά και την άτυπη ρεβάνς της οικογένειας Μητσοτάκη. Τέτοια ευκαιρία ούτε στον ύπνο της.
Η Ντόρα Μπακογιάννη δε γύρισε τυχαία στη ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς το ξέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις