ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΓΡΕΒΕΝΑ - Ολοκληρόθηκε η ημέρα καθαριότητας...

«Τα μικρά παιδιά, το αύριο αυτού του τόπου και οι εθελοντικές ομάδες έστειλαν το δικό τους μήνυμα, με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθαριότητας που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Γρεβενών την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012, για μία πόλη καθαρή για έναν Δήμο καθαρό», δήλωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης και μας απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες του Δήμου αλλά κυρίως τα παιδιά μας είναι ευαισθητοποιημένα άτομα σε ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Γνωρίζουμε ότι καθαριότητα σημαίνει πολιτισμός. Για να ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον πρέπει να συμμετέχουμε όλοι στηρίζοντας με την συνεργασίας μας την προσπάθεια των ανθρώπων της καθαριότητας.
Οι οποίοι όπως τόνισε ο Δήμαρχος δίνουν καθημερινό αγώνα για να κρατήσουν την πόλη και το Δήμο καθαρό, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της έλλειψης προσωπικού.
Ο κ. Δήμαρχος στη συνέχεια ζήτησε από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους να διοργανώσουν τη δική τους ημέρα καθαριότητας σε κάθε Τοπική Κοινότητα. Είναι μία πρωτοβουλία την οποία πρέπει να πάρουν τόνισε ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.
Ημέρα καθαριότητας για δεύτερη χρονιά η 11η Μαΐου, μία εκδήλωση την οποία αγκάλιασαν φορείς, πολίτες, εθελοντικές ομάδες και κυρίως μαθητές και η οποία πιστεύω ότι θα γίνει θεσμός δήλωσε ο κ. Δήμαρχος και κατέληξε: Το μήνυμα της σημερινής ημέρας πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους. Η καθαρή πόλη είναι υπόθεση όλων.
Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και συμμετείχαν στην εκδήλωση καθαριότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις