ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στην Eurovision!!! Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα...

Σύμφωνα με τις αρχές του Αζερμπαϊτζαν, από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην Eurovision, καθώς σήμερα ανακοίνωσαν ότι απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση στη διάρκεια του 57ου διαγωνισμού της Eurovision και συνέλαβαν 40 άτομα, εκ των οποίων όλοι τους είχαν αγοράσει εισητήριο για τον διαγωνισμό!

Οι υπηρεσίες ασφαλείας συνέλαβαν τα μέλη της ομάδας στη διάρκεια χωριστών επιχειρήσεων στο Μπακού, στις πόλεις Γκάντζα και Σουμγκάιτ, καθώς και σε πολλές περιφέρειες της χώρας, πρόσθεσε το υπουργείο χωρίς να διευκρινίσει πότε έγιναν οι συλλήψεις. Μερικά μέλη της ομάδας πρόβαλαν αντίσταση και σκοτώθηκαν.
Το υπουργείο Άμυνας αναφέρει: "ο κύριος στόχος της τρομοκρατικής ομάδας ήταν να πραγματοποιήσει μια τρομοκρατική επίθεση στο Μπακού στη διάρκεια της Eurovision.
"Η ομάδα που συνελήφθη επρόκειτο να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην αίθουσα συναυλιών όπου οργανώθηκε ο διαγωνισμός καθώς και άλλες επιθέσεις εναντίον του προέδρου Ιλχάμ Αλίεφ, αστυνομικών τμημάτων, ξενοδοχείων όπου φιλοξενούνταν ξένοι, καθώς και εναντίον χώρων λατρείας. Μέλη της ομάδας είχαν εισιτήρια για τη Eurovision ώστε να πραγματοποιήσουν μια τρομοκρατική επίθεση στο Crystal Hall του Μπακού, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός".
"Το υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας επέλεξε να μην αποκαλύψει αυτή την πληροφορία στη διάρκεια της Eurovision για να μην προκαλέσει πανικό ανάμεσα στους πολίτες και τους ξένους προσκεκλημένους", εξήγησε επίσης το υπουργείο.
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: