ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Φεύγει από τη Λάρισα o Πηλαδάκης..

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λάρισα θα κάνει γνωστή εντός της ημέρας ο Κώστας Πηλαδάκης παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» επικαλείται προσωπικούς λόγους αναφέροντας πως η ομάδα του είναι στοχοποιημένη από το σύστημα λόγω της παρουσίας του ιδίου στην κεφαλή της και πως πιθανώς τα πράγματα να ήταν καλύτερα χωρίς τον ίδιο στο σύλλογο.

Επίσης στέκεται σε οικονομικούς λόγους, καθώς τα έξοδα είναι τεράστια και τα έσοδα ελάχιστα.
Σημειώνεται πως σήμερα στις 19:00 μία ομάδα ανθρώπων από τη Λάρισα που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην «AEL FC Arena».
Ο Κώστας Πηλαδάκης ανέλαβε τις τύχες της Λάρισας το καλοκαίρι του 2004. Το 2005 οδήγησε το θεσσαλικό σύλλογο ξανά στη μεγάλη κατηγορία μετά από εννέα χρόνια απουσίας. Το 2007 η ομάδα του κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό εξασφαλίζοντας την έξοδο στο Κύπελλο UEFA, ενώ το 2009 τερμάτισε στην πεντάδα και έλαβε μέρος στα play offs. Το Νοέμβριο του 2010 έκανε πράξη το όραμα πολλών ετών με τη δημιουργία του υπερσύγχρονου γηπέδου της ομάδας, την «AEL FA Arena», ωστόσο στο τέλος της σεζόν 2010/11 η Λάρισα υποβιβάστηκε. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Σούπερ Λίγκας διατελώντας αντιπρόεδρος και τρίτος πρόεδρος.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις