ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η Βέροια γιορτάζει την άνοδο της «Βασίλισσας» (φωτο - video)

Την άνοδο της «Βασίλισσας του βορρά» στη Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε την Κυριακή (20/05) η πόλη της Βέροιας! Με μια μεγαλειώδη φιέστα, η οποία έλαβε χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ηρακλή Ψαχνών (2-0), στην οποία πήραν μέρος περισσότεροι από 4000 φίλαθλοι, οι «κυανέρυθροι» γιόρτασαν την επιστροφή της ιστορικής "Βασίλισσας" στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αργά το απόγευμα, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία Εληάς για τα… μεθεόρτια, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν εκεί και οι ποδοσφαιριστές με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους πολυπληθείς φιλάθλους!












Η γιορτή συνεχίστηκε στην "Εληά"! (φωτο - video)


Μετά το τέλος του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ηρακλή Ψαχνών, οι φίλαθλοι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Εληάς, όπου συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί για την επάνοδο της «Βασίλισσας του βορρά» στην Σούπερ Λίγκα!
Είχε ξεκινήσει από νωρίς το εορταστικό πρόγραμμα με χορούς τοπικών συγκροτημάτων, ενώ μετά στις 19:30 έφτασε η πορεία των φιλάθλων από το γήπεδο και όλοι μαζί περίμεναν την ομάδα, η οποία έκανε την εμφάνισή της λίγα λεπτά αργότερα, γνωρίζοντας την αποθέωση από εκατοντάδες κόσμου!
Οι «κυανέρυθροι» ανέβηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα, όπου πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους, ενώ στη συνέχεια έγινε απονομή μεταλλίων από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΒΕΡΟΙΑΣ.
Ένας-ένας παίκτες και το προπονητικό τιμ ανέβαιναν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τον κόσμο, ενώ περισσότερο απ’ όλους αποθεώθηκαν οι Γιώργος Λαναρής, Κάλβιν Κάντι, Σερζ Ντιέ, Εμμάνουελ Ολιζαντέμπε και ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τον οποίο στη συνέχεια οι φίλαθλοι σήκωσαν στα χέρια (!!) αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή του στην άνοδο της ομάδας στη Super Leaque.
Την αποθέωση επίσης γνώρισε και ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της «Βασίλισσας του Βορρά»!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
























































ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις