ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Διάσημος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για βιασμό 38χρονης

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο διάσημος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μιας 38χρονης.
Ο λόγος για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Γαλλίας Μπαφετίμπι Γκομίς.
Η συγκεκριμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας όπως ισχυρίζεται είναι ο άσος των «λιονέ, την αποπλάνησαν και τη ανάγκασαν να συμμετάσχει δια της βίας σε σεξουαλική πράξη.
Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν και τον δεύτερο άνδρα να είναι μέλος του γαλλικού συλλόγου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν ξεκινήσει έρευνα.
Μάλιστα αναπτύχθηκε μία φημολογία που έκανε λόγο ότι ο Γκομίς πέρασε τη νύχτα σε αστυνομικό τμήμα της Λιόν, όντας υπό κράτηση.
Πάντως ο άσος τω «λιονέ» με δήλωση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον μου και, σε αντίθεση με ό,τι έχει γραφτεί, δεν πέρασα το βράδυ μου στην αστυνομία. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή τους», ανέφερε σχετικά ο φορ της Λιόν.
H γαλλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της στο θέμα. «Επισήμως, η Λιόν αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Γκομίς πέρασε τη νύχτα του σε αστυνομικό τμήμα και ότι υπάρχει και άλλος παίκτης μπλεγμένος στην υπόθεση. Ξεκάθαρα αυτά τα ρεπορτάζ από τα Μέσα, προσπαθούν να βλάψουν τους παίκτες που εμπλέκουν και να υπονομεύσουν την ομάδα μας».

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις