ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κάλεσμα Τ.Κοψαχείλη

Φίλη και φίλε,
Την Κυριακή 17 Ιουνίου κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον της πατρίδας μας.
Στο χέρι μας είναι, να πούμε ΟΧΙ στο λαϊκισμό, στην ανευθυνότητα και στις δίχως αντίκρισμα υποσχέσεις.
Πρέπει να πούμε ΟΧΙ σε όσους «ρισκάρουν» τις ζωές μας και το μέλλον της Πατρίδας «ποντάροντας» στην τύχη και σε ανύπαρκτες πιθανότητες.
Στο μέλλον της Ελλάδας δεν έχουν θέση τελειωμένες ιδεοληψίες, ούτε οι ωφελημένοι του παρασιτικού κρατικοδίαιτου μοντέλου της μεταπολίτευσης.
Το «αύριο» των νέων και των παιδιών μας δεν πρέπει, δεν μπορεί να εξαρτάται από τις επικίνδυνες περιθωριακές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Μπροστά στην καταλυτική σημασία των εκλογών της Κυριακής, σας καλώ να αγωνιστείτε για να διασφαλίσουμε τη θέση της χώρας μας στη νομισματική ένωση, στο ευρώ.

Να προχωρήσουμε ενωμένοι μέσα στην Ευρώπη που αλλάζει, για να επαναδιαπραγματευθούμε και να επιτύχουμε την αλλαγή της πολιτικής των 2,5 προηγούμενων χρόνων.
Σήμερα, η μόνη πολιτική δύναμη που απαντά, την κρίσιμη ώρα, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με ένα πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση είναι η Νέα Δημοκρατία. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος που εγγυάται τη σταθερότητα και τις αλλαγές στο μείγμα του οικονομικού προγράμματος.
Μόνο η Ν.Δ μπορεί να αποκαταστήσει τις αδικίες και να οδηγήσει την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης, με ανάκαμψη, επενδύσεις και θέσεις εργασίας.
Σας ζητώ την Κυριακή 17 Ιουνίου να ψηφίσετε τη Ν.Δ. για να πάμε μπροστά αλλάζοντας τα πάντα στην πατρίδα μας, μέσα στην Ευρώπη που αλλάζει.
Σας καλώ να προχωρήσουμε υπεύθυνα και αποφασιστικά στο «αύριο» για να επανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας.
Είναι στο χέρι μας, στις 18 Ιουνίου η Ελλάδα να προχωρήσει όρθια και υπερήφανη μέσα στην Ευρώπη.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Τιμολέων Κοψαχείλης
υπ. Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις