ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (φωτο)


Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές προπονήσεις που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, με σκοπό να επανδρώσει τα τμήματα υποδομής της, τα οποία θα συμμετάσχουν στα προβλεπόμενα από την Super League πρωταθλήματα.
Το παρών έδωσαν όλο αυτό το διάστημα πάρα πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, όχι μόνο από την Ημαθία αλλά και από τους γύρω νομούς, οι ικανότητες των οποίων εκτιμήθηκαν από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της «Βασίλισσας», Στέφανο Γαϊτάνο, και τους άμεσους συνεργάτες του, Δημήτρη Χριστοφορίδη και Γιάννη Καψαλιάρη. 



Στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Π. Βατολάκκου Κώστας Καραγκιόζης, ο οποίος άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις στους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι είναι διατεθημένοι να κρατήσουν τον νεαρό ταλαντούχο γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή στα τμήματα υποδομής της Βασίλισσας.

Ο φακός του kerkidasport.gr βρέθηκε στο γήπεδο των Παλατιτσίων και σας παρουσιάζει ορισμένα στιγμιότυπα από τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.


Click to enlarge dokimast01.jpg
  • Click to enlarge dokimast02.jpg
  • Click to enlarge dokimast03.jpg
  • Click to enlarge dokimast04.jpg
  • Click to enlarge dokimast05.jpg
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις