ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Απίστευτη βία σε έγκυο μητέρα στην Κίνα από το επίσημο κράτος!!!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κίνα ύστερα από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που δείχνει ένα μωρό, του οποίου η μητέρα του αναγκάστηκε να αποβάλει, μετέδωσε το Associated Press.
Η Feng Jiamei, από την πόλη Ζενπίνγκ, προχώρησε σε έκτρωση ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης, καθώς δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει το πρόστιμο για την παραβίαση του νόμου, ο οποίος προβλέπει «ένα παιδί ανά οικογένεια».
Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως τόσο η Feng όσο και ο σύζυγός της, Deng Jiyuan, είχαν οδηγηθεί με τη βία στο νοσοκομείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγχείριση, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε αποτελεί το γεγονός ότι δεν επετράπη η παρουσία του άνδρα μέσα στο χειρουργείο την ώρα της επέμβασης.
Προσοχή: Το περιεχόμενο της φωτογραφίας που θα δείτε, ενδεχομένως να προκαλέσει σοκ...

Ακτιβιστικές οργανώσεις έχουν επανειλημμένα ασκήσει έντονη κριτική στο Πεκίνο για την πολιτική «ελέγχου των γεννήσεων» που εφαρμόζει, υπογραμμίζοντας πως οδηγεί σε αναγκαστικές εκτρώσεις πάρα πολλές γυναίκες ανά την κινεζική επικράτεια.
«Η ιστορία της Feng Jianmei αποδεικνύει περίτρανα πως η πολιτική “Ένα παιδί ανά οικογένεια” συνεχίζει να προάγει τη βία κατά των γυναικών καθημερινά», τόνισε εκπρόσωπος της οργάνωσης για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων των Γυναικών, «All Girls Allowed»
Από την πλευρά τους οι Αρχές της επαρχίας Σανξί, στην οποία υπάγεται η πόλη, διέψευσαν τα περί… εξαναγκασμού.
Προσοχή: Το περιεχόμενο της φωτογραφίας, ενδεχομένως να προκαλέσει σοκ...


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις