ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στόχος η άνοδος για την ομάδα των Λευκαδιων!!!

Στόχος η άνοδος!!!
Εκ βάθρων ανανέωση είχαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, με τους Αφους Καλαϊτζίδη!!! 
Έκλεισαν προπονητή τον Γιώργο Τυριακίδη!!!
Η διοίκηση της ομάδας ενισχύθηκε με γνωστούς επιχειρηματίες της περιοχής, όπως είναι ο πρώην πρόεδρος της ΝΑΟΥΣΑΣ και ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου, Μάνος Ράλλης, και ο Λευκαδιώτης Νίκος Αμανατίδης.
Επίσημη θέση ανέλαβε ο όμιλος Καλαϊτζίδη (Εθνικές μεταφορές και εμπορία αγροτικών προϊόντων), με την ανάληψη της προεδρίας από τους δύο αδελφούς Αλέξανδρο και Ιωάννη.
Μάλιστα, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για να μπουν στο Δ.Σ. κι άλλα άτομα, τα οποία όμως έμειναν εκτός σχήματος και θα βοηθάνε την ομάδα εξωδιοικητικά.
Η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδροι: Καλαϊτζίδης Αλέξανδρος, Καλαϊτζίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Αμανατίδης Νίκος
Γεν. Γραμματέας: Ορδουλίδης Κώστας
Ταμίας: Ανδρεανίδης Πέτρος
Έφορος Αθλ. Υλ.: Λυκίδης Τάσος
Έφορος Ποδοσφαίρου: Ράλλης Μάνος
Γενικός Αρχηγός: Αμανατίδης Αλέξης
Μέλη: Φουδούλης Αντώνης, Σεμερτζίδης Αλέξανδρος, Καλαϊτζίδης Γιώργος
Πρώτη ενέργεια της νέας διοίκησης, η οποία και στέφθηκε με επιτυχία, ήταν η πρόσληψη προπονητή, με τον Γιώργο Τυριακίδη (φωτο δεξιά) που πέρσι καθόταν στον πάγκο του Αετού Σκύδρας στη Γ’ Εθνική, να αναλαμβάνει πλέον την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, ήδη ξεκίνησαν επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε πλάνα της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ από σήμερα θα αρχίσουν οι μεταγραφικές αναζητήσεις, με τη διοίκηση να στοχεύει στην απόκτηση παικτών με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Γ. Καλαϊτζίδης: «Στόχος η άνοδος»
Με δηλώσεις του στο kerkidasport.gr ο νέος πρόεδρος των «κυανόλευκων» Γιάννης Καλαϊτζίδης τόνισε: «Τα δύο τελευταία χρόνια είμαστε πολύ κοντά στην ομάδα, τόσο εγώ όσο και τα αδέρφια μου, βοηθώντας απ’ όλες τις πλευρές.
Μετά την αδυναμία που δήλωσε ο Φώτης Μαυρίδης, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά αναλαμβάνοντας την ομάδα από τις τοπικές κατηγορίες και φτάνοντάς την να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Δ’ Εθνική, μπαίνουμε δυναμικά και ενεργά στη διοίκηση έχοντας σαν συνεργάτες αξιόλογα άτομα και γνωστούς επιχειρηματίες.
Όλοι μαζί θα δουλέψουμε και θα αγωνιστούμε ώστε η ομάδα να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρσι, δηλαδή την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Για το λόγο αυτό προσλάβαμε έναν προπονητή γνώστη της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως είναι ο Γιώργος Τυριακίδης, ενώ θα ενισχύσουμε το ρόστερ με παίκτες Γ’ Εθνικής».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις