ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο Μανωλάς στα ερυθρόλευκα!!!

Στο θέμα της αμυντικής ενίσχυσης, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, με τις υπογραφές να μπαίνουν ίσως και σήμερα σε τετραετές πιθανότατα συμβόλαιο και τις ανακοινώσεις να γίνονται αργότερα, προς το τέλος του μήνα.
Για τον Μέλμπεργκ υπάρχουν πληροφορίες για νέες επαφές, με πρωτοβουλία και από την πλευρά του Σουηδού που είναι επίσης σοκαρισμένος από τον τραυματισμό του Αβραάμ και λέγεται ότι βλέπει πια διαφορετικά το δικό του θέμα. Υπάρχει ξανά αισιοδοξία παραμονής του έμπειρου παίκτη.
Ο Ολυμπιακός εξετάζει πια πολύ σοβαρά περιπτώσεις ξένων στόπερ σε περίπτωση που δεν μείνει ο Μέλμπεργκ. Στην Πορτογαλία αναφέρουν ξανά επαφές για τον Βραζιλιάνο Άντερσον Πόλγκα που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτιγκ Λισαβώνας, ενώ υπάρχουν προτάσεις και σκέψεις και για άλλους παίκτες όπως ο Ισπανός Κουέγιαρ (ελεύθερος από την Άστον Βίλα), ο Σέρβος Τόσιτς, ο Σενεγαλέζος Μπα...
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα και θα μιλήσει αμέσως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για όλο το σχεδιασμό. Θα δούμε αν θα ζητήσει κάποιον παίκτη πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ή αν θα πάει με το υπάρχον ρόστερ και τις μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει και εν συνεχεία θα αποφασίσει για ενδεχόμενη ενίσχυση.Στα υπόλοιπα μεταγραφικά της επικαιρότητας:Στην Τουρκία γράφουν ότι και η Φενέρ ενδιαφέρεται για τον Μιραλάς.
Η Καϊζερσλάουτερν ζητάει 2 εκ. ευρώ για τον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός το προσπαθεί αλλά με τέτοια ποσά δεν γίνεται.Παραμένει υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα, ενώ προτάθηκε και ο Σέρβος χαφ Λιάγιτς που είχε κάνει πανάκριβη μεταγραφή στην Φιορεντίνα προ τριετίας, μόλις στα 18 του.Ο Κατάι πάει δανεικός στην Παρτιζάν Βελιγραδίου,ενώ στην Βραζιλία υπάρχουν σενάρια για νέα επιστροφή Ντιόγκο σε ομάδα της χώρας.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις