ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η τελευταία κρυφή δημοσκόπηση!!!

Η τελευταία μη δημοσιοποιήσιμη δημοσκόπηση δεινεργήθηκε όχι για λογαριασμό κάποιου κόμματος ή μέσου ενημέρωσης αλλά για λογαριασμό πρεσβείας χώρας της κεντρικής Ευρώπης που ενδιαφέρεται ιδαίτερα για το αποτέλεσμα της Κυριακής. 
Σύμφωνα με πηγές του Blog.gr ανατέθηκε σε εταιρία που διενεργεί δημοσκοπήσεις κυρίως με ερωτηματολόγια σε πολίτες στο δρόμο και όχι τηλεφωνική.
Οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις είναι σαφέστατα πιο φτηνές και γίνονται βάσει ερωτηματολογίου που χρησιμοποιούν απλοί υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων σαν και εκείνα που πουλάνε υπηρεσίες ή προιόντα.
Τα αποτελέσματα παρελήφθησαν αργά χθες το απόγευμα και δείχνουν τα δύο πρώτα κόμματα να έχουν διαφορά μεταξύ τους...
στα όρια του στατιστικού λάθους (κάτω από μιάμιση μονάδα) και ποσοστό πάνω από 30% και τα δύο. Εκπλήξεις δεν υπάρχουν εκτός αν θεωρείται έκπληξη ότι δύο από τα κόμματα που ήταν και στη βουλή της 6ης Μαίου χάνουν τουλάχιστον το ένα τρίτο ψηφοφόρων που τα εξέλεξαν το Μάιο.
Από τα μικρά κόμματα που την προηγούμενη φορά ήταν εκτός βουλής, μόνο ένα είναι κοντά στο όριο του 3% αλλά δύσκολα θα το ξεπεράσει. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι που συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους επιτετραμμένους στη χώρα μας, πλεόν το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στον πρώτο και τις διερευνητικές εντολές που θα ακολουθήσουν από τη Δευτέρα.
Διαβάστε επίσης:
για όλες τις δημοσκοπήσεις... 




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις