ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ανάλυση της Γερμανίας- Τί πρέπει να προσέξουν Σάντος και διεθνείς

Δεν είμαστε σε καμμία περίπτωση προπονητές αλλά... το κατέχουμε αρκετά καλά το... τόπι.
Λίγες μόνο ώρες απομένουν πριν το μεγάλο αγώνα που περιμένουμε όλοι πως και πως!
Πλέον ο Φερνάντο Σάντος ό,τι ήταν να πει, το είπε στους Έλληνες παίκτες, έκανε ασκήσεις τακτικής και μίλησε στον καθένα προσωπικά για το τί πρέπει να κάνει κατά τη διάρκεια του ματς.
Η Γερμανία είναι αρκετά νεανική ομάδα, βλέπετε οι εποχές (Μουντιάλ 1998) που έπαιζαν οι 38χρονοι Ματέους, Κόλερ, Μέλερ, Χέσλερ έχουν περάσει και πήραν για τα καλά το μάθημά τους.
Το παιχνίδι του Λεβ είναι αρκετά σύγχρονο και βασίζεται στην ταχύτητα, στις γρήγορες πάσες και στην προσπάθεια να βγαίνουν με παίκτη παραπάνω στα ''φτερά'' της επίθεσης.
Αυτό το ρόλο τον αναλαμβάνουν περισσότερο ο Φίλιπ Λαμ στα δεξιά και ο Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ που ψάχνουν να βρουν τους Γκόμεζ και Μίλερ στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας. Εκεί θα χρειαστεί προσοχή και αυτοσυγκέντρωση σε όλο τον αγώνα. Τοροσίδης και Τζαβέλλας θα πρέπει να προσέξουν πολύ τα όβερλαπ των Γερμανών και όταν ανεβαίνουν να τους ''ντουμπλάρει'' κάποιος από τα αμυντικά χαφ (Μανιάτης, Mάκος) και όχι τα σέντερ μπακ (Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος) καθώς θα δημιουργείται κενό στο κέντρο της άμυνας.
Ο Σάντος είπε χθες πως πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μαρκάρισμα man to man και έχει απόλυτο δίκιο. Αν γίνουν τέτοιου είδους μαρκαρίσματα δεν υπάρχει καμμία ελπίδα. Χρειάζεται αλληλοβοήθεια για να περιοριστούν οι αντίπαλοι. Ο Γκόμεζ είναι εξαιρετικός ψηλά και χαμηλά. Ένα δευτερόλεπτο αν τον ξεχάσεις, σου έχει κάνει τη ζημιά πριν καν το καταλάβεις. Δεν έχει καθόλου καλή τρίπλα αλλά τη δουλειά αυτή την κάνουν άλλοι. Τεράστια προσοχή απαιτείται και στον Μίλερ. Πρόκειται για κρυφό σέντερ φορ που ''σπάει'' γρήγορα τη μπάλα στα άκρα, παίρνει θέση στην περιοχή αθόρυβα και σκοράρει.
Οζίλ, Σβάινστάιγκερ και Κεντίρα θα οργανώνουν. Η μάχη του κέντρου θα παίξει σημαντικό ρόλο και αν καταφέρουν να κερδίσουν μέτρα και να μας πολιορκήσουν για αρκετά λεπτά η κατάσταση θα είναι δύσκολη.
Ωστόσο υπάρχει ένας παράγοντας αισιοδοξίας. Αυτός δεν είναι άλλος από τη διάρκεια που μπορεί να έχουν οι Γερμανοί στον αγώνα. Οι περισσότεροι παίκτες είναι από μεγάλες ομάδες (Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Ρεάλ) και έπαιξαν σχεδόν 70 παιχνίδια φέτος. Η κούραση έχει φανεί στα πρόσωπά τους από τους αγώνες της πρώτης φάσης και σίγουρα δεν θα έχουν τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Όχι πως οι δικοί μας παίκτες είναι ξεκούραστοι αλλά σαφώς και δεν εχουν παίξει τα ίδια παιχνίδια φέτος τόσο σε αριθμό όσο και σε σημασία.
Η απουσία του Καραγκούνη είναι ένας παράγοντας που ίσως παίξει ρόλο, όμως σίγουρα όποιος τον αντικαταστήσει θα δώσει το 200% των δυνάμεών του.


Y.Γ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ....


blog.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις