ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ελλάδα - Τσεχία σήμερα (ET1 19:00). για την πρόκριση στους "8" - Οι ενδεκάδες!

Κρίσιμο για την παραπέρα πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 είναι το σημερινό παιχνίδι της ομάδας με την αντίστοιχη της Τσεχίας, αγώνας που αρχίζει στις (19:00 ώρα Ελλάδος), στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης Βρόσλαβ της Πολωνίας, με διαιτητή το Γάλλο Στέφαν Λανόι.
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EURO 2012 και στον ίδιο όμιλο της Ελλάδας, θα γίνει απόψε, στις 08:45 το βράδυ (21:45 ώρα Κύπρου), το παιχνίδι ανάμεσα στις Πολωνία και Ρωσία, στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας, με διαιτητή τον Γερμανό Βόλφγκανγκ Σταρκ.
Στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου, προηγείται η Ρωσία με 3 βαθμούς, δεύτερη είναι η Ελλάδα με 1 βαθμό, τρίτη η Πολωνία με επίσης 1 βαθμό και στην τέταρτη θέση η Τσεχία με 0 βαθμούς.

Η βαριά ήττα της πρεμιέρας από τη Ρωσία (1-4) είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει αλλαγές στην ενδεκάδα της εθνικής Τσεχίας, παρά το ότι ο Μίχαλ Μπίλεκ δεν θέλησε να «ανοίξει τα χαρτιά του» για το πώς σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην Ελλάδα.
Όπως είναι φυσικό, όταν μια ομάδα δέχεται τόσα γκολ είναι σχεδόν σίγουρο ότι τουλάχιστον ένας αμυντικός θα το «πληρώσει» με την εκπαραθύρωσή του από την ενδεκάδα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός φαίνεται να είναι ο Χούμπνικ, που θα δώσει τη θέση του στον Λιμπέρσκι. Ενδεχομένως μάλιστα ο Τσέχος εκλέκτορας να προχωρήσει και σε μια εσωτερική αλλαγή, περνώντας τον Κάντλετς δίπλα στον Σίβοκ, στο κέντρο της άμυνας και στέλνοντας τον Λιμπέρσκι αριστερά, ενώ δεξιά θα παίξει ο Γκέμπρε Σελασιέ και αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια ο Τσεχ. Από εκεί και ύστερα, ο Μπίλεκ θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του για να πετύχει καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, βάζοντας τους Πίλαρ, Πλάσιλ, Γκίρατσεκ και Χούμπσμαν, ενώ πιο μπροστά τους και πίσω από τον Μπάρος θα είναι ο Ροζίτσκι.
Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος θα διατηρήσει τους: Κατσουράνη, Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, ενώ κάτω από την εστία θα είναι ο Χαλκιάς, δεξιά και αριστερά οι Τοροσίδης, Χολέμπας, στη μεσαία γραμμή οι Φωτάκης (Μάκος), Μανιάτης, Καραγκούνης και τριάδα στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) και Σαμαράς στην κορυφή. Αν τελικά ο κ. Σάντος επιλέξει τον Γκέκα αντί του Φορτούνη, τότε ο Σαμαράς θα παίξει στη γνώριμη θέση του, στο αριστερό άκρο της επίθεσης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις