ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Προημιτελικός Euro 2012: Τσεχία – Πορτογαλία 0-1 (video)

Η Πορτογαλία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Euro 2012, καθώς νίκησε την Τσεχία με 1-0 στον πρώτο προημιτελικό που φιλοξενήθηκε στη Βαρσοβία.
Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και παρά τον τραυματισμό του Postiga στο 40’, άγγιξαν το γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά από σουτ του Ronaldo. O Πορτογάλος σταρ στάθηκε άτυχος και στο 49ο λεπτό, με τη μπάλα να χτυπά και πάλι στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ.
Ουσιαστικά το δεύτερο μέρος αποτέλεσε έναν επιθετικό μονόλογο για τους Πορτογάλους, με τον Cech να καταφέρνει και να κρατά ανέπαφη την εστία του, μέχρι το 79’.

Σε εκείνο το σημείο η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε με τον Cristiano Ronaldo να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Moutinho και να κάνει το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Στον προημιτελικό η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Ισπανία – Γαλλία.
Γκολ: Cristiano Ronaldo 79’
Οι συνθέσεις:
Τσεχία: Cech, Gebre Selassie, Kadlec, Sivok, Limbersky, Plasil, Hübschmann (Pekhart 86′), Jiracek, Darida (Rezek 61’), Pilar, Baros
Πορτογαλία: Rui Patricio, Coentrao, Bruno Alves, Pepe, Joao Pereira, Miguel Veloso, Moutinho, Meireles (Rolando 88′), Nani (Custodio 84′), Cristiano Ronaldo, Hélder Postiga (Almeida 40’).
Δείτε το video με το γκολ του Cristiano Ronaldo στον προημιτελικό Τσεχία – Πορτογαλία 0-1 για το Euro 2012



sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις