ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Τα λεωφορεία της Ρώμης γέμισαν με το σύνθημα Ciao Merkel!

Σε τρελά πανηγύρια ξέσπασαν οι Ιταλοί φίλαθλοι μετά τη νίκη της «σκουάντρα ατζούρα» απέναντι στην Γερμανία και την πρόκριση στον τελικό του Euro 2012. Μέχρι και τα… λεωφορεία «αποχαιρέτησαν» την Μέρκελ!
Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το Euro 2012 που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η Εθνική Γερμανίας, κυρίως λόγω της πολιτικής της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, κυρίως απέναντι στις χώρες του Νότου.
Βέβαια, κάτι τέτοιο μπορούσε να το αντιληφθεί εύκολα κάποιος στον προημιτελικό της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην «νάσιοναλμανσαφτ», ο οποίος είχε πάρει έντονο πολιτικό χρώμα. Μέχρι και η Μέρκελ είχε αλλάξει το πρόγραμμά της για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα των δύο εθνικών ομάδων.
Το βράδυ της Πέμπτης (28/6) ήταν η… σειρά της Ιταλίας να μπει στη «μάχη» κόντρα στην καγκελάριο, με τους διεθνείς της «σκουάντρα ατζούρα» να αποδεικνύονται αντάξιοι των περιστάσεων και να παίρνουν την πρόκριση απέναντι στο «συγκρότημα» του Γιόακιμ Λεβ.
Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, οι Ιταλοί οπαδοί γέμισαν τους δρόμους και τις πλατείες της χώρας πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους τη νίκη, η οποία τους έδωσε την ευκαιρία να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην Γερμανίδα καγκελάριο.
Μάλιστα, οι Ιταλοί προχώρησαν ακόμα ένα… βήμα πιο κάτω, καθώς τα λεωφορεία της Ρώμης γέμισαν με συνθήματα… αποχαιρετισμού προς την Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και αποθέωσης του Μάριο Μπαλοτέλι.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις