ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Δύο gay στην Εθνική Ιταλίας! (video)

Μετά τα σκάνδαλα με τα στημένα παιχνίδια στην Ιταλία, μία ακόμη είδηση έπεσε σαν «βόμβα», καθώς Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είχε σχέση με παίκτη της Εθνικής, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε ότι υπάρχει άλλος ένας ομοφυλόφιλος στην «squadra azzura».
«Στην Εθνική υπάρχουν σίγουρα 2 ομοφυλόφιλοι, ένας bysexual και 3 metrosexual. Οι υπόλοιποι είναι υγιείς», είπε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Ήμουν με έναν από αυτούς και μου είπε ότι δεν είναι ο μοναδικός. Είχα σχέση με παίκτη από την Εθνική και αυτός μου είπε και για έναν άλλο, άρα υπάρχουν δύο».
Ο Antonio Cassano είχε δηλώσει νωρίτερα πως δεν θα ήθελε να έχει συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα κάποιον ομοφυλόφιλο, ωστόσο μετά την αποκάλυψη του δημοσιογράφου, αναγκάστηκε να ανακατασκευάσει τις δηλώσεις του: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν με εκφράζει και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θέσω θέμα για την σεξουαλική ελευθερία του καθενός. Λυπάμαι που οι δηλώσεις μου δημιούργησαν αντιπαράθεση και προκάλεσαν διαμαρτυρίες από ομάδες ομοφυλόφιλων. Το μόνο που είπα είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο δεν με αφορά. Δεν κρίνω τις επιλογές, είναι σεβαστές».
Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Εθνική Ιταλίας στο Euro 2012; Δες τι δίνουν οι αγορές!
Δείτε σε video τι είπε ο Antonio Cassano:...


Όλα τα νέα για το Euro 2012


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις