ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στοίχημα Euro 2012: Preview Γερμανία – Ιταλία (video)

Γερμανία και Ιταλία αναμετρώνται απόψε στις 21:45 στη Βαρσοβία με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Euro 2012, όπου εκεί ήδη από χθες το βράδυ περιμένει η Ισπανία.
Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση, η Γερμανία θεωρούνταν το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Με την εικόνα της, όμως, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, έχει γίνει πλέον πρώτο φαβορί, μπροστά από την κάτοχο του τίτλου, Ισπανία. Όπως και να ‘χει όμως, οι προβλέψεις των περισσοτέρων για το ζευγάρι του τελικού (Ισπανία – Γερμανία) φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.
Τα «πάντσερ» προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση, μετά την επικράτηση με 4-2 επί της Εθνικής μας ομάδας, σε ένα παιχνίδι, που είχαν εξ αρχής τον έλεγχο. Πλέον, με τις μηχανές να είναι στο …φουλ οι Γερμανοί δείχνουν έτοιμοι να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Ιταλίας και να διεκδικήσουν στη συνέχεια το τρόπαιο.

Ο Bastian Schweinsteiger αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Ιταλούς, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Joachim Low αναμένεται να ξεκινήσει τον Mario Gomez.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η «squadra azzura» κυριάρχησε απόλυτα της Αγγλίας στον προημιτελικό της Κυριακής και άξιζε να έχει «καθαρίσει» την υπόθεση – πρόκριση από πολύ νωρίς, με τις δύο ομάδες να λύνουν τελικά τις διαφορές τους στα πέναλτι.
Υπό τον Cesare Prandelli η Ιταλία είναι αήττητη, μετρώντας εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες, αλλά την ίδια ώρα έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της στην κανονική του διάρκεια. Όπως και να ‘χει, θέλει απόψε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης και να κυνηγήσει το τρόπαιο.
Αρκετές είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Giorgio Chielini, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί βασικός. Από την πλευρά του ο De Rossi έγινε αναγκαστική αλλαγή και δίνεται αμφίβολος. Σε περίπτωση πάντως που δεν τα καταφέρει, φαβορί να τον αντικαταστήσει είναι ο Nocerino.
Στοιχηματικά, η Γερμανία είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο σε νίκες και δικαιολογημένα είναι το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης, με τον άσο να δίνεται στο 1.83. Στον αντίποδα, το διπλό της Ιταλίας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι ακίνδυνη, παίζει στο 4.60, ενώ η ισοπαλία προσφέρει 3.40.
Την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Γερμανία – Ιταλία θα καλύψει η ΕΤ1.
Διαιτητής: Stephane Lannoy
Πιθανές Συνθέσεις:
Γερμανία: Neuer, Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger (Kroos), Khedira, Ozil, Muller, Podolski, Gomez.
Ιταλία: Buffon, Abate, Barzagli, Bonucci, Balzaretti, Pirlo, Marchisio, De Rossi (Nocerino), Montolivo, Balotelli, Cassano.
Δείτε σε video τι δήλωσε ο Bastian Schweinsteiger ενόψει του σημερινού ημιτελικού:

Δείτε σε video τι δήλωσαν οι δύο προπονητές, αλλά και ο Daniele De Rossi:



sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις