ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ... Ανακήρυξαν την ΠΡΩΗΝ του Σαμαρά ως την πιο καυτή WAG

Μεγάλη γκάφα από βρετανικά και ιταλικά Μέσα, τα οποία "ανακήρυξαν" την Αλεξάνδρα Λοΐζου ως την πιο καυτή WAG (σύντροφο) ποδοσφαιριστή του Euro 2012, χρεώνοντάς της στον Γιώργο Σαμαρά, αγνοώντας προφανώς ότι η εν λόγω ξανθιά της showbiz έχει χωρίσει με τον Έλληνα αθλητή εδώ και 4 χρόνια.
Η (πρώην, υπογραμμίζουμε εμείς) σύντροφος του Γιώργου Σαμαρά, σύμφωνα με το ιταλικό site today.it, κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να αφήσει πίσω της την Ιρίνα Σάικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τη Σακίρα του Πικέ.
Αν και δεν έχουμε καμία διάθεση να στερήσουμε το στέμμα της ωραιότερης WAG από την Αλεξάνδρα, ωστόσο οφείλουμε να διευκρινήσουμε στους αναγνώστες μας, ότι η νεαρά μοντέλα ήταν με τον Γιώργο Σαμαρά το 2008, πριν 4 χρόνια δηλαδή (βλέπε φωτογραφία κάτω).
Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κάνει πολλά άλλα στη ζωή της, όπως έναν αποτυχημένο αρραβώνα με τον επιχειρηματία Walter Henning και μια σχέση με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή της της Fenerbahce, Selcuk Sahin.
Τέλος πάντων, οι ξένοι συνάδελφοι την... έστεψαν ως την πιο καυτή WAG για μια σχέση που είχε πριν τέσσερα χρόνια, προφανώς μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι ή δεν είχαν σωστή ενημέρωση.
Για την ιστορία, τα κουτσομπολιά λένε ότι ο Γιώργος Σαμαράς είναι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.
Σε κάθε περίπτωση, ας απολαύσουμε μερικές φωτογραφίες της καυτής Αλεξάνδρας για να δικαιολογήσουμε πώς "τύφλωσε" τους ξένους δημοσιογράφους και από το πουθενά την αποθέωσαν ως την πιο καυτή WAG!





radar.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις