ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στη Μίλαν 13χρονος Κρητικός!

Στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης θα βρεθεί ένας 13χρονος πιτσιρικάς από την Κρήτη, καθώς οι «ροσονέρι» ξεχώρισαν τον ταλαντούχο μέσο της ομάδας του ΟΦΗ. 
Ο μικρός Μιχαλανδρέας Νύχταρης μέχρι σήμερα μάγευε με τις ικανότητές του τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής της κρητικής ομάδας, αλλά και τους κατοίκους του νησιού, που τον παρακολουθούσαν να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα σε «μάγο» της μπάλας.
Πριν από λίγες ημέρες σε καμπ της Μίλαν που διοργανώθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο ο 13χρονος ξεδίπλωσε το ταλέντο του στους «ροσονέρι», οι οποίοι τον προσκάλεσαν να μεταβεί τον Οκτώβριο στο Μιλάνο και να δοκιμαστεί στη Μίλαν.

Οπως ανέφεραν οι Ιταλοί τόσο στους γονείς του όσο και στους προπονητές του, πρόκειται για έναν πραγματικό «μαέστρο» της μπάλας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματίες του ποδοσφαίρου. Χρησιμοποιεί το μυαλό του, αρπάζει όλες τις ευκαιρίες και είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι.
Κατά τη διάρκεια του καμπ είχε πολύ καλή απόδοση και έτσι του πρότειναν να πάει στο προπονητικό κέντρο στο Μιλάνο για να κάνει νέες προπονήσεις. Εκεί θα δώσει το παρών σε νέο καμπ της ιταλικής ομάδας, στο οποίο θα συμμετάσχουν ταλέντα που έχει επιλέξει από όλα τα καμπ που έχει διοργανώσει φέτος σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να επιλέξει τα ταλέντα που θα αποκτήσει. Ο 13χρονος Μιχαλανδρέας Νύχταρης είναι αδελφός του επίσης ποδοσφαιριστή Νικομανώλη Νύχταρη, ο οποίος έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και είναι μέλος της ακαδημίας του ηρακλειώτικου συλλόγου.
Τον μικρό στο ταξίδι του προς το όνειρο θα συνοδεύσει ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της κρητικής ομάδας και προπονητής των Κ17 Λεωνίδας Τιτομιχελάκης προκειμένου να παρακολουθήσει τον τρόπο δουλειάς των «ροσονέρι» στις μικρές ηλικίες. Στο πλευρό του νεαρού βρίσκονται οι γονείς του, ο αδελφός του, αλλά και όλο το team των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, που δηλώνει σίγουρο για την επιτυχία του. Ολοι εκτιμούν ότι σύντομα το όνομα του 13χρονου θα το μάθει όλη η Ευρώπη, η οποία θα υποκλιθεί στο ταλέντο του.
Μετά τη μεγάλη πρόταση που δέχτηκε και την ευκαιρία που ξεδιπλώνεται μπροστά του, ο 13χρονος, φανερά ευτυχισμένος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ηταν μια ευχάριστη είδηση για μένα η πρόταση που μου έγινε μετά το καμπ στο Παγκρήτιο στάδιο να πάω για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίλαν» σημείωσε και υποσχέθηκε ότι θα βάλει τα δυνατά του για να τα καταφέρει.


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις