ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ίντερ Μπακού - Αστέρας Τρίπολης (19:00, ΟΤΕsport 1)

Την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα καταγράψει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης, αντιμετωπίζοντας στο Αζερμπαϊτζάν την Ίντερ Μπακού (19:00, ΟΤΕsport 1), στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου στο Europa League.
Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους, αφού οι τρεις φιλικές αναμετρήσεις με τη... μικτή Ευρυτανίας δεν αποτελούν δοκιμές για εξαγωγή συμπερασμάτων.
Στόχος του αρκαδικού συγκροτήματος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά για να το κατορθώσει θα πρέπει να επιστρέψει από την πρωτεύουσα των Αζέρων με θετικό αποτέλεσμα, εν όψει του επαναληπτικού της Τρίπολης, την ερχόμενη Πέμπτη.

Η αποστολή του Αστέρα είναι πάντως αρκετά δύσκολη, με το κύριο πρόβλημα να εντοπίζεται στον ελλειπή βαθμό ετοιμότητας. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους, αφού οι τρεις φιλικές αναμετρήσεις με τη... μικτή Ευρυτανίας δεν αποτελούν δοκιμές για εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων. Ως εκ τούτου, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με βάση έμπειρους ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν στην ομάδα την περασμένη περίοδο. Ακόμη, η Μπακού αγωνίζεται σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, που προσθέτει δυσκολία σε παίκτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με ανάλογο τερέν.
Ο κ. Τσιώλης προσανατολίζεται σε ένα βασικό σχήμα με τερματοφύλακα τον Μπαντή, ακραίους αμυντικούς τους Τσαμπούρη (δεξιά), Πιπίνη (αριστερά), στόπερ τους Χουανίτο, Μπαρτολίνι, μέσους τους Φραγκουλάκη, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, μεσοεπιθετικό τον Μπακασέτα και προωθημένο τον Περόνε. Στη διάθεσή του θα βρίσκονται και οι Γεωργακόπουλος, Φορμίκα Κουρμπέλης, Άλβαρες, Αναστασόπουλος, Σαραντόπουλος, Έγκον, Ντινιωτάκης.
Από την πλευρά τους, οι Αζέροι εναντίον της Τρανς Νάρβα έπαιξαν με σχηματισμό 3-4-3, ενώ η ενδεκάδα τους αναμένεται να αποτελείται από τους Λομάια, Αμπντουλαγέ, Λέβιν, Αβραμίτζε, Γκεοργκιέφσκι, Νιάσε, Καντελάκι, Ντασντεμίροφ, Μαμάντοφ, Αντάμοφ και Τσχαντάντζε. 
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Φαμπιάν Μίχαλι.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις