ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο 40χρονου (video)

Οι ειδικοί είχαν συστήσει στις ευπαθείς ομάδες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω καύσωνα. Όμως η τραγωδία δεν αποφεύχθηκε. Συνέβη το πρωί του Σαββάτου, σχεδόν στις 11:00, στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών και Μυστρά στο Περιστέρι. Θύμα ήταν ένας 40χρονος άνδρας που πέθανε, με καταγωγή από την Πολωνία. Ετοιμαζόταν για ταξίδι στην πατρίδα του.
Με τη βαλίτσα στο χέρι, ο 40χρονος που πέθανε ανέβαινε την οδό Γιαννιτσών. Ήθελε να βγει στον κεντρικό δρόμο κι από εκεί με κάποιο μέσο να φτάσει στο αεροδρόμιο. Ξαφνικά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ακούμπησε σε ένα μπλε βανάκι που ήτα παρκαρισμένο εκεί. Δε μπόρεσε να συνέλθει κι έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι του.
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ο κ. Προκόπης Μπόκας. Όλα έγιναν έξω από το σπίτι του. Βγήκε αμέσως στο δρόμο και πήγε κοντά στον 40χρονο. Ήταν ζωντανός αλλά λιπόθυμος. Ο κ. Μπόκας έβαλε το χέρι του στο λαιμό του 40χρονου που πέθανε για να δει αν έχει σφυγμό. Τότε εκείνος πήρε δυο ανάσες και ξεψύχησε.
Ένας γιατρός που μένει στη γειτονιά, επιβεβαίωσε το θάνατό του του 40χρονου από θερμοπληξία. Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είπαν ότι πέθανε από θερμοπληξία.
Οι άνθρωποι στη γειτονιά του Περιστερίου, δεν ήξεραν τον 40χρονο. Όταν έφτασε στο σημείο τη Αστυνομία, βρήκε πάνω του τα χαρτιά του και ένα εισιτήριο για την Πολωνία.
Οι ειδικοί καλούν τις ηλικιακές ομάδες που διατρέχουν περισσότερο κίνδυνο, τα μικρά παιδιά, τους ηλικιωμένους και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (πχ καρδιοπαθείς, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα κ.α) να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους όσο είναι δυνατόν.
Όλοι πρέπει να αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο, να φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα και να πίνουν πολύ νερό. Τις επόμενες μέρες η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη, αφού τη Δεύτερα, την Τρίτη και την Τετάρτη το θερμόμετρο θα ξεπεράσει ακόμη και τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε τον βίντεο με την αφήγηση του ανθρώπου που είδε τον 40χρονο να πεθαίνει μπροστά του από θερμοπληξία:

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις