ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Χορηγός του τουρκικού τουρισμού η Bild..

Σφυροκοπεί τη χώρα μας επανειλημμένως με αρνητικά σχόλια και προπαγανδιστικά δημοσιεύματα δυσφημώντας την εδώ και πάνω από ένα χρόνο.Φαίνεται ότι η κριτική αυτή δεν είναι αθώα ή χωρίς κίνητρο καθώς αποδεικνύεται ότι η Bild έχει οικονομικά συμφέροντα απέναντι στον ελληνικό τουρισμό.
Για την ακρίβεια, ο Γερμανικός όμιλος Axel Springer στο οποίο ανήκει η Bild κατέχει το 10% της Dogan Yayin Holding η οποία εκτός απο τον τομέα των ΜΜΕ (εκδίδει τη Hurriyet, την Fanatik, τη Milliyet κ.α), ασχολείται και με τον τουρισμό, εκμεταλλευόμενη μαρίνες και ξενοδοχεία στα Τουρκικά παράλια.
Όμως οι δεσμοί των δύο εταιρικών κολοσσών δε σταματούν εδώ.
Ο διευθυντής της Bild, Κάι Ντικμανμετέχει και στο διοικητικό συμβούλιο της Γερμανικής εφημερίδας Hurriyet, ενω στο παρελθόν υπήρχε και σχέδιο αύξησης του Γερμανικού ποσοστού σε 25%, το οποίο όμως εγκαταλείφθηκε όταν επιβλήθηκε πρόστιμο 1,7 δισ ευρώ στον τουρκικό όμιλο για φοροδιαφυγή.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά.
Ο διευθυντής της Bild ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και μάλιστα στη Λέρο πλέκοντας ξαφνικά το εγκώμιο της Ελλάδας (προφανώς για δική μας εσωτερική κατανάλωση)!


Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις