ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δ' Εθνική: Κερδίζει... έδαφος το σενάριο των οκτώ ομίλων!

Του Δημήτρη Θεοδώρου
Ορισμένοι θα το χαρακτήριζαν αντισυνταγματικό και άδικο δεν θα έχουν! Μάλιστα, η ίδια η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ έχει φροντίσει σε πρώτη φάση να... σηκώσει απαγορευτικό στις σχετικές σκέψεις των ανθρώπων της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Παρ' όλα αυτά, το σενάριο της δημιουργίας πρωταθλήματος με οκτώ ομίλους φαίνεται πως κερδίζει...έδαφος όσο περνούν οι μέρες! Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για σχέδιο που αντίκειται σε ό,τι πιο... ιερό για μία διοργάνωση, που δεν είναι άλλη από την ίδια την προκήρυξη πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της ΕΠΟ, προεξάρχοντος του Σοφοκλή Πιλάβιου, θα κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να καταρτίσουν ένα πρωτάθλημα που θα αφήσει ικανοποιημένες όσες περισσότερες εμπλεκόμενες πλευρές γίνεται!
Με αυτό τον τρόπο, οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος θα επιτύχουν πολλούς στόχους. Πρώτα από όλα, θα μείνει -σχεδόν- ολοκληρωτικά ανέγγιχτος ο όμιλος της Κρήτης, ενώ οι υπόλοιποι όμιλοι θα αποτελούνται από λιγότερες ομάδες, κάτι που σημαίνει και λιγότερες αποστάσεις.


ΤΙ 'ΠΑΙΖΕΙ' ΜΕ ΤΟΥΣ 'ΜΙΚΡΟΥΣ'
Από εκεί και πέρα, ένα θέμα που απασχολεί έντονα τα σωματεία είναι αυτό της υποχρεωτικής χρησιμοποίησης στην ενδεκάδα τριών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων μετά την 1-1-1992. Οι άνθρωποι των ομάδων περιμένουν κάποια ευνοϊκή ρύθμιση, που σημαίνει είτε μείωση του αριθμού των 'μικρών', είτε διατήρηση του ορίου στα περσινά επίπεδα (1-1-1991). Για την ώρα, η διατήρηση του ορίου φαντάζει απίθανο ενδεχόμενο, όμως η μείωση των 'μικρών' σε δύο δεν πρέπει να αποκλειστεί. Αλλωστε, πρόκειται για μία θέση που θα προταθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.


periferiako.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις