ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Άφησε τα κλειδιά του σπιτιού του στους διαρρήκτες!!!

Δεν είχε καταλάβει πως άλλαξαν οι καιροί, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Λιθί της Χίου και εξακολουθούσε να αφήνει το κλειδί του κάτω από τη γλάστρα όταν έφευγε!
Όταν επέστρεψε, βρήκε το… κλειδί που οι κλέφτες είχαν φροντίσει να βάλουν στη θέση του, αλλά… τίποτε άλλο.
Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν τη συνήθεια του ιδιοκτήτη κι έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να μπουν στο σπίτι από την κεντρική είσοδο. Αφού έκαναν άνω- κάτω όλα τα συρτάρια και τις ντουλάπες, άρπαξαν τα χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που βρήκαν και έφυγαν ανενόχλητοι αφήνοντας το κλειδί πίσω στη γλάστρα! Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Καλαμωτής.
Ακόμη και τα πιο περίεργα πράγματα κλέβουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έχουν γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους στον Ορεινό Βάλτο της Αιτωλοακαρνανίας! Μέρα- μεσημέρι διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο κατοικίες στο οικισμό Παυλιάδα Χαλκιόπουλου και άρπαξαν από την πρώτη μικρό χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Στη δεύτερη δεν βρήκαν τιμαλφή να κλέψουν και άρπαξαν τα… παραδοσιακά εργόχειρα της ιδιοκτήτριας! Από την περιοχή εκλάπη και ένα αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι.


onair24.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις