ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ο καιρός... Έρχεται καύσωνας!!!

Έπεσαν τα μελτέμια!!!
Όσο δροσιστήκατε, δροσιστήκατε! Έρχεται και πάλι καύσωνας!​ Τα μελτέμια έπεσαν και η θερμοκρασία ανέβηκε! Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες την Τετάρτη 4/7 καταγράφηκαν στις ακόλουθες περιοχές:
Δίον... 36.4C, Ορεστιάδα... 35.8C, Σπάρτη... 35.4C, Λαγκαδάς... 34.9C, Τρίκαλα... 34.7C, Βαρθολομιό και Λάρισα... 34.5C, Μεταξάδες Έβρου... 34.4C, Κρανίδι... 34.2C και Ι.Μ. Βατοπαιδίου, Ψυχικό και Μεγαλόπολη... 34.1 βαθμοί Κελσίου.


Σε ότι αφορά σήμερα Πέμπτη, ο υδράργυρος θα ανέβει κι άλλο…
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς, ενώ στις ακτές οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και τις πρωινές ώρες στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι.
Ζεστό καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.


Πηγή: meteo
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις