ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

«Αντίο» Κάκογλου από τον Απόλλων Καλαμαριάς

Την επιστολή παραίτησης του από τα καθήκοντα του ως τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, και προπονητή της Β΄ ομάδας Νέων του Συλλόγου, απέστειλε στο acadimies.gr ο Νικηφόρος Κάκογλου, ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν στα πέντε χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας με τους Πόντιους.
Αναλυτικά η επιστολή του Νικηφόρου Κάκογλου έχει ως εξής:

"Θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ΠΑΕ Απόλλων 1926 μετά από 5 συνεχή χρόνια παρουσίας μου στα τμηματα των ακαδημιών, καθώς και στην 2η ομάδα της ΠΑΕ.
Ήταν πέντε χρόνια σωστής και προγραμματισμένης δουλειάς με στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών με σωστό χαρακτήρα και ποδοσφαιρική ποιότητα που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην επαγγελματική μας ομάδα.
Μέσα από αυτή την δουλειά ήρθαν και επιτυχίες, μεταξύ των οποίων η 1η θέση Παιδικού τμήματος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας 2009-2010, η 1η θέση στο διεθνές τουρνουά Trofeo Mediteraneo 2010-2011 στην Βαρκελώνη, που προσθέτουν πολύτιμες εμπειρίες στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, τους γονείς τους, τους συνεργάτες μου, Νούλη Σιαμίδη (προπονητή τερματοφυλάκων), Μάρκο Κοντογιάννη (φροντιστή), όλο το προσωπικό της ΠΑΕ Απόλλων 1926, καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη όπως και το δ.σ. αυτής, για την άψογη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στον Βασίλη Ασβεστόπουλο για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει αυτήν την στιγμή.
Mε εκτίμηση
Νικηφόρος Κάκογλου"


Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου
acadimies.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις