ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου και η πεθερά του μιλούν και αποκαλύπτουν στο Έθνος της Κυριακής (video)

Μετά από τρίμηνη παραμονή στις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής μιλώντας για όλους και για όλα, για τις κατηγορίες που του αποδίδουν, το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη σύζυγό του αλλά και για τα δύο μεγάλα κόμματα.
Στη συνέντευξη, ο κ. Τσοχατζόπουλος τονίζει ότι δε θεωρεί τον εαυτό του ως τον μοναδικό ένοχο και δεν αποδέχεται την κατηγορία που του αποδίδουν για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κάνοντας μάλιστα λόγο για στημένη πολιτική δίωξη.
Μιλά για μίζες 62 εκατ. ευρώ που η γερμανική Δικαιοσύνη διαπίστωσε ότι δόθηκαν για την Ελλάδα για τα υποβρύχια και ισχυρίζεται ότι ο ίδιος «δεν πήρε ούτε ένα ευρώ»!
 "Δήλωσα καθαρά στη δικαιοσύνη, όπως και τη Βουλή, ότι δεν αποδέχομαι την κατηγορία που μου αποδίδουν, για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα. Τη θεωρώ στημένη πολιτική δίωξη, που εμφανίζεται σε ποινικές διαδικασίες της Δικαιοσύνης μετά τη Βουλή, όπου ζήσαμε την ίδια περίπτωση το 2011, για τη συμπαραγωγή τότε των γερμανικών υποβρυχίων στον Σκαραμαγκά. Υπάρχει ηθική αυτουργία των ηγεσιών των δύο κομμάτων τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που τα έκαναν «πλακάκια μεταξύ τους".
Προκαλεί την ελληνική Δικαιοσύνη «αν θέλει να μάθει όλη την αλήθεια», να καλέσει για να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισαν ομόφωνα για την επιλογή των συγκεκριμένων υποβρυχίων, ενώ ισχυρίζεται ότι οι ηγεσίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «τα έκαναν πλακάκια μεταξύ τους» στη Βουλή και ότι «συνεννοήθηκαν με σκοπό να απαλλάξουν όλους τους δικούς τους υπουργούς από τις ευθύνες των διαδικασιών που αφορούσαν την κατασκευή των υποβρυχίων».
Ο πρώην υπουργός ζητά να αφήσουν ελεύθερη τη σύζυγό του Βίκυ και τονίζει ότι «η προφυλάκισή της είναι τιμωρητικού χαρακτήρα και στρέφεται εναντίον ενός ανήλικου παιδιού, που καταδικάστηκε εδώ και τρεις μήνες σε εξορία και εγκατάλειψη από τους γονείς του».
«Ζητάω κατά προτεραιότητα, με βάση το νέο νόμο, να αφεθεί άμεσα ελεύθερη η γυναίκα μου. Ξεπέρασαν κάθε όριο αυτοί που παράνομα τη συνέλαβαν και την κρατούν φυλακισμένη, αφού απέρριψαν και μία αίτηση αποφυλάκισής της. Αυτό είναι ένδειξη προσέγγισης άλλου επιπέδου. Δηλαδή όχι μόνο παρανομούσα δικαιοσύνη, αλλά τιμωρούσα δικαιοσύνη, που θέλει να μας κρατά προφυλακισμένους για να μας επιβάλει ποινή πριν την ουσιαστική κρίση της υπόθεσης».


Η Γεωργία Σταμάτη, μητέρα της Βίκυς Σταμάτη,
«τα βάζει» με το γαμπρό της και όσους κατηγορούν την κόρη της, λέγοντας:
«Εκείνος πρέπει να κάτσει στη φυλακή, αν έχει κλέψει. Η κόρη μου δεν έχει καμία ευθύνη. Η Βίκυ ήταν… όνομα ως σύζυγος υπουργού, άρα δικαιούτο να έχει και κάποια πραγματάκια»…
Και συνεχίζει τονίζοντας πως «αν ο Τσιχατζόυλος έχει μυστικά να τα βγάλει μόνος του. Να γίνει δικαστήριο και να φυλακιστεί αν έχει πράξει άσχημα».
Μάλιστα συμφωνεί με την κόρη της, πως η ζωή της ήταν αυτή της… μέσης Ελληνίδας!
«Σαν μια μέση Ελληνίδα έζησε η Βίκυ. Ήταν στο σπίτι της και μεγάλωνε το παιδί της. Δεν ήταν καμιά αριστοκράτισσα, ούτε το έπαιζε αρχοντοκυρία. Δηλαδή θέλετε να μην είχε τίποτα η κόρη μου που ήταν κάποιο όνομα;»
Και δεν σταματά εδώ, λέγοντας πως όλα τα κορίτσια αγοράζουν κάτι για το σπίτι τους:
«Κι εσύ έχεις αγοράσει έπιπλα και κουρτίνες για το σπίτι σου, όπως όλες οι νέες κοπέλες. Όλες οι νέες έχετε. Η κόρη μου να μην είχε τίποτα; Ντροπή και άδικο μεγάλο! Η κόρη μου δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. Έδωσε αυτά που άξιζαν στο σπίτι της. Όπως κι εσείς οι άλλες. Και το παίζετε κυρίες. Και μαγείρευε, και σιδέρωνε και έπλενε και δούλευε. Υπάρχει θεός και όλα εδώ πληρώνονται».



Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις