ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Λαμία: Τον μαχαίρωσαν στην παραλία επειδή είχε πετσέτα του ΠΑΟΚ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Τον έδειραν και τον μαχαίρωσαν στην παραλία Ραχών, στη Λαμία…επειδή είχε πετσέτα του ΠΑΟΚ!
Δυο νεαροί ΑΕΚτζήδες ο ένας Λαμιώτης και ο άλλος φίλος του από την Αθήνα, πλησίασαν έναν οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν «αραχτός» στην ξαπλώστρα, πάνω στην οποία είχε την πετσέτα της ομάδας.
Στην αρχή υπήρξε έντονη λογομαχία και στη συνέχεια άρχισε να πέφτει άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ οι λουόμενοι έβλεπαν έκπληκτοι τις ξαπλώστρες να εκσφενδονίζονται γύρω τους και έτρεχαν να κρυφτούν.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι δύο οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτο τον ΠΑΟΚτζή και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ως λάφυρο την πετσέτα. Ο τραυματισμένος Λαμιώτης νεαρός, που διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Στυλίδας, κατήγγειλε ότι τον τραυμάτισαν, ευτυχώς ελαφρά, με μαχαίρι και συγκεκριμένα με σουγιά.
Τους δυο ΑΕΚτζήδες, που έφυγαν με το αυτοκίνητό τους για Λαμία, καταδίωξε ξάδελφος του θύματος και ταυτόχρονα ενημέρωσε την αστυνομία.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο πριν φτάσει στην Λαμία, στο ύψος του πρατηρίου «Μακεδονία» και οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Στυλίδας, όπου οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν.


LamiaReport.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: